דרוש מידע בחירת מרכז מסירה בדואר ישראל- מאריך את הדרך?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מבעלי נסיון
האם בחירה של ממ"ס מאריך ביום/ יומיים
או שזמן המסירה זהה?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מבעלי נסיון
האם בחירה של ממ"ס מאריך ביום/ יומיים
או שזמן המסירה זהה?

תודה רבה!
רק שימי לב שבחירת ממ"ס זה ללא התחייבות.
אם לא מסתדר להם/יש עומס במה שבחרת הם ישלחו לממ"ס הקרוב לכתובת המשלוח או לממ"ס קרוב למה שבחרת.
ממקרה שקרה לי וביררתי מולם.

• הוסף לסימניות
איך ומתי בוחרים?
כמה פעמים ניסיתי ולא הצלחתי...
אגב: לפני תקופה אני וחבר הזמנו באותו יום את אותו מוצר מאותה חנות לי זה הגיע לסניף ולו זה הגיע לממ"ס יומיים אחרי
נראה לי עונה על השאלה בתחילת האשכול...

• הוסף לסימניות
איך ומתי בוחרים?
כמה פעמים ניסיתי ולא הצלחתי...
אגב: לפני תקופה אני וחבר הזמנו באותו יום את אותו מוצר מאותה חנות לי זה הגיע לסניף ולו זה הגיע לממ"ס יומיים אחרי
נראה לי עונה על השאלה בתחילת האשכול...

בד"כ מגיע לי למייל לבחירה, כולל מספר המעקב

• הוסף לסימניות
הבחירה מתאפשרת כאשר הדואר שולח הודעה עם אפשרות בחירה,
רק עד שהחבילה נוחתת בארץ. ברגע שמגיע כבר למודיעין הם לא מחליפים כתובת.
ולשאלת האשכול- אצלי ראיתי אפילו שמגיע יותר מהר,
זה תלוי במרכז מסירה שמבקשים. אצלי הסניף הרגיל הוא מאוווד עמוס ולוקח הרבה זמן עד שמתייחסים לחבילות,
לעומת הממ"ס שתוך 4-5 ימים מההזמנה החבילה יכולה להיות אצלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה