הבית שלנו בלי ילדיםרובוטי - צריך את כלללל הבית מוכן לשטיפה (או לסגור חדרים)
ולא תמיד השטיפה שלו חזקה מאוד.
ידני - אפשרי גם נקודתי. בדר"כ שטיפה חזקה יותר.
בית בלי ילדים כנראה רובוטי נכון יותר.
בית עם ילדים הידני מתאים יותר.
בכלל בכלל לא.השאלה היא אם חייב טלפון חכם בשביל זה. כי אין לנו
אמרו לי שחלק צריכים וחלק לאבכלל בכלל לא.
מניסיון של כמה שנים טובות.
עם הידני עוברים פעם אחת על הרצפה?ועוד משהו - קחו בחשבון שלרובוטי לוקח שעה בערך לסיים בית.
עם הידני בערך רבע שעה.
למרות שאת הרובוטי שמים בדר"כ בבוקר כשהולכים לעבודה.
יש לי נסיון עם כמה וכמה רובוטים, לא נתקלתי עד היום ברובוט שבשביל להשתמש בו צריך אפליקציה.אמרו לי שחלק צריכים וחלק לא
ברור, לכל רובוט יש גם אפשרות לאפליקציה.וכתוב במאפיינים אפליקציית EUREKA ROBOT מתקדמת
מימה יותר נהנת? מהרובוט או הידני?יש לי נסיון עם כמה וכמה רובוטים
מן הסתם זה משתנה בין רובוט לרובוט.ועוד משהו - קחו בחשבון שלרובוטי לוקח שעה בערך לסיים בית.
מן הסתם זה משתנה בין אדם לאדם.עם הידני בערך רבע שעה.
אצלנו הרובוט עובד מדי ערב, כשהילדים עוד מסתובבים, הוא לא מפריע בכלל.למרות שאת הרובוטי שמים בדר"כ בבוקר כשהולכים לעבודה.
אין לי ניסיון עם ידני, רק עם כמה רובוטים.מימה יותר נהנת? מהרובוט או הידני?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים