כללי בחירת פונטים

• פותח הנושא judy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איזה 3 פונטים של פונטייפ הכי מומלצים?
אין לי עדיין פונטים בכלל וקיבלתי מהם 3 פונטים מתנה
אני לא יודעת במה לבחור
תודה רבה

• הוסף לסימניות
במה את עוסקת בעיקר?

אני מאד נהנית מהפנינה שלהם.

• הוסף לסימניות
לדעתי אם אין לך בכלל פונטים שלהם, הכי טוב לקחת פונט אחד בשלושה משקלים,ולא 3 פונטים.
כך זה יהיה לך יעיל לעבודות.
אני גם ממליצה בחום על פנינה, אבל תלוי מה סגנון / אופי העבודות שלך...........

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליץ על פונט וורסטילי שיתאים למגוון שימושים.
הפנינה מוגבלת לשימושים מסויימים מאוד

פגסוס במשקל רגיל מודגש וכבד
ניולטר במשקל רגיל מודגש וכבד
נפש במשקל רגיל מודגש וכבד
פרוגטקסט רגיל מודגש ושחור
וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;853786:
אני הייתי ממליץ על פונט וורסטילי שיתאים למגוון שימושים.
הפנינה מוגבלת לשימושים מסויימים מאוד

פגסוס במשקל רגיל מודגש וכבד
ניולטר במשקל רגיל מודגש וכבד
נפש במשקל רגיל מודגש וכבד
פרוגטקסט רגיל מודגש ושחור
וכו'

באמת, פונטים שימושיים ונחמדים לכל מטרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה