כללי בחירת פונט חינמי

• הוסף לסימניות
כמו שראו החברה ב"איש את רעהו" אני מכין הלכה יומית ושולח מידי יום בwhatsapp ובמייל.

אחד החברים פה שנרשם להלכה טוען שהפונט זוועתי (כנראה בצדק, גם "ונתנו10" חשב כך)

אני צריך המלצה לפונט חינמי שיתאים לי להכלה, ואם מישהו יוכל גם להעלות לי (אני חסום) אני אשמח...

תודה מראש!

קבצים מצורפים

• שבת 1.png
    KB 97.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון. כל יום להעלות את ההלכה היומית דרך שאלה אחרת :)
(אין לך פונטי Guttman במחשב?)

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים

(תחשוב לי על השאלה הבאה ושלח לי בפרטי בבקשה)

גוטמן יסתדרו טוב עם הניקוד? איזה מהם אתה ממליץ?

• הוסף לסימניות
איזה יש לך?
(אני די בטוח שחשבת כבר על סדרת השאלות הבאות. ובמידה ולא, הנה כמה מהן:
איך עושים שהניקוד יישב טוב, למה יש מרווח גדול/קטן בין השורות, האם יותר יפה ליישר דו צדדי את הטקסט, האם הכותרת אמורה להיות גדול יותר, האם זה קריא, הרקע לא כהה מדי, וכן הלאה)

• הוסף לסימניות
איך מצטרפים?
לא ראיתי את ההודעה..

• הוסף לסימניות
מה שיש בכל מחשב

ואם חשבת על השאלות אולי גם תתן גם כמה תשובות, כדי לחסוך לציבור הגולשים את ההלכות הבאות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1466696:
איך מצטרפים?
לא ראיתי את ההודעה..

בסוף יאשימו אותי בפרסום

מחר אני יטשטש את הפרטים בצידי ההלכה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ollyco;1466698:
מה שיש בכל מחשב
ואם חשבת על השאלות אולי גם תתן גם כמה תשובות, כדי לחסוך לציבור הגולשים את ההלכות הבאות...
אין לי בעיה עם ההלכות חלילה. יש לי בעיה במיקום שלהם...
Gutman Drogolin יפהפה.
גם קרן נחמד, וגם Hodes.

• הוסף לסימניות
ויסתדרו עם הניקוד, נכון?!

יש לך עוד הערות?

(שאדם לא כ"כ מקצועי יצליח ליישם...)

• הוסף לסימניות
עכשיו יותר טוב?

דרוגלין וקרן לא הסתדרו עם הניקוד משום מה...

ובמבט שני, גם זה לא מסתדר עם הניקוד...

יש למישהו רעיון לפונט שהניקוד יושב בו טוב והוא גם נעים לעין?

(רציתי להעלות את השני אבל אני מפחד מנתן...)

• הוסף לסימניות
הניקוד נראה בסדר במבט מלמעלה.
מה שלא יושב טוב זה מליון הפרסומות מכל צד בדף. יוצר עומס לעין.

ואני לא יודע מה לא ישב טוב בדרוגולין.

נכתב ע"י Ollyco;1466799:
(רציתי להעלות את השני אבל אני מפחד מנתן...)
איזה כיף. אני מפחיד.

• הוסף לסימניות
תראה ב"סוגי הבישול" השורוק/דגש לא באמצע האות....

וזה במבט מלמעלה...

ככה יותר טוב?

קבצים מצורפים

• שבת 2.png
    KB 78.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
צפוף צפוף צפוף
בשביל מה צריך ניקוד בכלל :confused:

• הוסף לסימניות
האמת שכשהתחלתי זה הלכות שמירת הלשון שנועד במקור לילדים, והניקוד היה נחוץ ממש, ומהתגובות ששמעתי זה היה אחד היתרונות של ההלכה הזאת על פני אלפי ההלכות שמסתובבות ברשת...

יש עוד שחושבים שזה מיותר? (זה כפול זמן גם לנקד את הכל...)

• הוסף לסימניות
האמת שכשהתחלתי זה הלכות שמירת הלשון שנועד במקור לילדים, והניקוד היה נחוץ ממש, ומהתגובות ששמעתי זה היה אחד היתרונות של ההלכה הזאת על פני אלפי ההלכות שמסתובבות ברשת...

יש עוד שחושבים שזה מיותר? (זה כפול זמן גם לנקד את הכל...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה