כללי בחירת פונט מפונביט לספרי קודש

• הוסף לסימניות
צהריים טובים לכולם!
אני רוצה לבחור פונט לעימוד ספרי קודש מפונביט, איזה הכי מומלץ? וכמה משקלים אני צריכה? (לעימוד משתמשים עם הכי הכי דק, או רגיל?)
תודה

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה לך לפנות לניק בשם אליעזר (באנגלית)

• הוסף לסימניות
ליבורנה/ספרדי/תהילה
מעולים לעימוד ספרי קודש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1191746:
צהריים טובים לכולם!
אני רוצה לבחור פונט לעימוד ספרי קודש מפונביט, איזה הכי מומלץ? וכמה משקלים אני צריכה? (לעימוד משתמשים עם הכי הכי דק, או רגיל?)
תודה

לספרי קודש ממש "מסיביים" הייתי משתמש ב:
- פרנקריהל, אבל בגרסה ראשונה!(העדפה ראשונה[מפונטי פונטביט]) ושימי לב שגם הבולד יהיה באותה גרסה
מצורף דוגמה.
- פרקנריהל בלט, אבל בעיקר לטקסט לא קטן מדי.
- הדסה חדש.(הוא מעט פחות קריא מפרנקריהל לטעמי)

לספרים יותר מעוטרים או מעוצבים אפשר גם ליוורנה ספר, תהילה וספרדי, משה, הצופה, ואשר.

לקונטרסים קלילים, גם כריזמה, פונטקסט, קמפוס, אות קטיפה, ,לוטוס, נבו, ושפע.

כל זה לדעתי האישית בלבד

קבצים מצורפים

• Untitled-2.pdf
    KB 36.8 · צפיות: 94
  • הוסף לסימניות
למה נגרע חלקו של פונט "מזל" מהרשימה השנייה שלך (של הקונטרסים הקלילים)?
אני דווקא אוהבת אותו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1191899:
למה נגרע חלקו של פונט "מזל" מהרשימה השנייה שלך (של הקונטרסים הקלילים)?
אני דווקא אוהבת אותו...

פשוט שכחתי...
גם את שלמה אפשר להוסיף.
צודקת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה