כללי בחירת פונט עתיק

• הוסף לסימניות
איזה פונט הוא כתב עתיק? ושל מי?
תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
מאיזה תקופה?
עולה לי עכשיו מקום המדינה: הדואר, הדואר סריף, שומרי משקל, סוציאליזם, אקפולקו, אות נמל יפו, הכורמים... (פונטביט)

או שהתכוונת לתקופת השואה, או באזור....

• הוסף לסימניות
נחמד ומצחיק אבל אני צריכה להכין שילוט למסעדה והם רוצים פונט עתיק.
אני לא יודעת מה מתאים?

• הוסף לסימניות
איזה סוג המסעדה? טעם של פעם, אידישע מאמע, רטרו, מתקופת הרנסנס... לאן הם חותרים?

• הוסף לסימניות
תנסי שמפניה החדש של "פונטייפ" יש לו ריח וטעם למסעדה. וגם שילוב עתיק וקליגרפי.

• הוסף לסימניות
שם המסעדה "גם וגם" מסעדה תימנית מקורית
יש פונט תימני? חה חה חה

• הוסף לסימניות
וואלה, זה כבר משו אחחחר,
הייתי מנסה את הפונטים המזרחיים, כמו: ישמעאל, רגב פרסי (פונטביט) וכו'...

זה דווקא יכול להתאים...

• הוסף לסימניות
נראה לי שמאד מתאים הפונט החדש של פונטייפ "עבודה ערבית" מקבלים אותו חינם לקוחות פונטייפ

• הוסף לסימניות
למסטרפונט יש פונט ששמו תימן. והוא מחקה כתבי יד תמניים.
יש גם דומים:
יוסף, ברתולמאו, שבע ברכות, צים נעם.
פונטייפ: תמר.

במבנה "מרושל":
אין זו אגדה, אגדה, גולדה, הדואר(מסטרפונט) ועוד.
פונביט: סנדלר.

ישן:
"סתם". של פונטייפ ומסטרפונט.
עיבוד נאה שלו:
ורדי. מסטרפונט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה