כללי בחירת צבע פנטון

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני אמורה להעביר לדפוס ערך צבע כלשהו בתור צבע מספריית פנטון.
אין לי מניפה, הבנתי שספריית הפנטון בפוטושופ היא תחליף למניפה.
הסיפור שיש שם מליון ספריות, ואיני יודעת באיזו מהן לבחור.
שמעתי פעם שיש לבחור בספריית 'פנטון סוליד קואוטד', זה נכון?
והאם הכלל הזה תקף רק לגבי הדפסה בתוככי ארצינו הקדושה ובהדפסה על נייר רגיל, או בכל מצב?

תודה לעונים

• הוסף לסימניות
להדפסה על נייר נ''ע בוחרים פנטון סוליד קואוטד
להדפסה על נייר כרומו בוחרים פנטון סוליד אנקואוטד
בעיקרון אפשר לבחור דרך המחשב, אבל המסך פחות משקף את הצבע המודפס (איך הוא יתקבל על המסך, או סטיה קטנה במסך שלך וכבר הצבע בדפוס לא זהה)

• הוסף לסימניות
תודה לך.
וכשמדובר בהדפסה על פלסטיק?

• הוסף לסימניות
אני שלחתי פעם בהדפסה על מראה לפי סוליד קואוטד
אבל לא ראיתי את ההדפסה
תתקשרי לדפוס ותשאלי אותם

• הוסף לסימניות
במקום לשאול בפרוג, למה לא לשאול בדפוס לפי איזו מניפה לבחור?
הכי פשוט.

• הוסף לסימניות
פשוט, זה דפוס לא בארץ.
חשבתי שהכללים ידועים וברורים ואקבל תשובה חד משמעית.
בכל מקרה, אשאל שם בעז"ה.

תודה לכן.

• הוסף לסימניות
עדן - הפוך. כרומו, שהוא נייר מצופה מקבל את couted. ונ"ע שאינו מצופה מקבל את uncouted.

• הוסף לסימניות
מירי10, אמרת פלסטיק -
הדפסתי לאחרונה על שקיות, פעם ראשונה שיצא לי לעבוד על פלסטיק.
שאלתי באיזו ספריה להשתמש, ואמרו לי SOLID COUTED. היה נשמע לי קצת מוזר, אבל... אני לא בעלת הנסיון בקטע הזה, והספק כנראה שכן. זהו, שרק כנראה...
הצבעים יצאו זוועה, בכל קנה מידה!!!
כמובן, שהוא התחיל לספר לי סיפורים על סטיות צבע וכדו', אבל בסרט הזה כבר הייתי, מצד המפיקים :). לא קניתי את הבבלאטים, אבל נאלצתי להשלים עם המציאות. מה לעשות, מחצית כבר שילמתי לפני העבודה.
אגב, אתם מבינים למה רוב הדפסים לא מוכנים לעבוד בלי כסף מראש? זה המצב. :(

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שבחו"ל מניפת הפנטון שונה מבארץ
(אני לא יודעת איזה חו"ל - סין? ארה"ב? או אירופה?)
את חייבת לדבר איתם ישירות, אחרת עלולות להיות טעויות רציניות (ההבדל בין הפרופיל האמריקאי לאירופאי ממש גדול בחלק מהצבעים - כתומים, למשל, נראים שונה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה