בחירת ריצוף

• הוסף לסימניות
אנחנו לקראת בחירת ריצוף (בטובול קרמיקה) לדירה בבניה.
אשמח להמלצות וטיפים, אני חדשה ובורה לגמרי בתחום.
גודל? סוג? צבע? מט/מבריק?
האם כדאי לקחת בחשבון את העובדה שהדירה מיועדת להשקעה ולא למגורים שלנו? אולי לבחור ריצוף שיותר "מוכר" ומזמין על פני איכות?
תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
קשה לענות
עניין של טעם.
וגם של נתוני המקום.

בגדול: איכות חשובה מאוד. גרניט פורצלן איכותי, היום מקובל לשים מידות גדולות 100*100 \ 120*60 \ 160*80 וכדומה להתאים צבע למטבח או ריהוט קיים, צבעים ניטרלים שאתם אוהבים.

האם כדאי לקחת בחשבון את העובדה שהדירה מיועדת להשקעה ולא למגורים שלנו? אולי לבחור ריצוף שיותר "מוכר" ומזמין על פני איכות?
אחרי 2 שוכרים הריצוף כבר יראה גרוע אם לא תשקיעו באיכות. לכן איכות זה גם מוכר.
והשוכרים הם סיבה נוספת להשתמש בצבע בהיר שקט וניטרלי ולא איזו יציאה עיצובית.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו לפניי, חשובה מאד האיכות של הריצוף לא פחות מהנראות,
במיוחד כשהדירה היא לשכירות ולא אתם גרים בה,
ואתם לא רוצים להחליף אחרי כמה שנים ריצוף שנשבר או נהיו בו חורים...
היום מעדיפים לחפות את הדירות באריחים גדולים, 80/80 או 100/100. הסיבה היא ששימוש באריחים גדולים מייצר אשליה של חדר גדול ומרווח.
ככל שיש פחות חיבורים בין האריחים (פוגות), החדר נראה גדול יותר.

• הוסף לסימניות
לא הגדרתי נכון את שאלתי.
ברור שלא נוותר על איכות, התכוונתי מבחינה פרקטית.
אם הייתי בוחרת לעצמי הייתי לוקחת בחשבון את כל השיקולים, במקרה של דירה להשכרה אולי עדיף יופי על פני פרקטיקה?
לגבי צבע- האם עדיין הולך אפור לגווניו או שיש כיוון לשינוי?

• הוסף לסימניות
אם זה לשכירות הייתי הולכת על מבריק
(אני אישית עשיתי ככה גם בבית הפרטי שלי)
זה נותן מראה הרבה יותר מגרה לשוכרים פוטנציילים
ולדעתי לכי על צבעים נייטרלים - לא משהו מידי מקורי
אפור הולך מאוד עכשיו - אפור לבן בשילובים של עץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה