בחירת שורה של פייסים

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להגדיר למאיה כשבוחרים שורה של פיסים ע"י שיפט, האם הבחירה תהיה לפייסים במאונך או במאוזן?

תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר אפשרות כזו, אם זה קיים זה מאוד יעזור.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה - אם את בוחרת פייס ואז את זה שלצידו (עם שיפט) - הוא יבחר את הפייס-לופ המאוזן. אם את בוחרת פייס ואז את זה שמעליו או מתחתיו - הוא יבחר את הפייס-לוף המאונך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morozane;1061624:
לא הבנתי את השאלה - אם את בוחרת פייס ואז את זה שלצידו (עם שיפט) - הוא יבחר את הפייס-לופ המאוזן. אם את בוחרת פייס ואז את זה שמעליו או מתחתיו - הוא יבחר את הפייס-לוף המאונך.
אבל כשאני בוחרת שורה שלמה של פייסים ואח"כ עוד שורה הוא משתבש ובמקום לבחור גם את השורה השניה במאוזן הוא בוחר אותה במאונך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1061633:
אבל כשאני בוחרת שורה שלמה של פייסים ואח"כ עוד שורה הוא משתבש ובמקום לבחור גם את השורה השניה במאוזן הוא בוחר אותה במאונך

זה באמת קורה ולא מצאתי לזה פיתרון.

• הוסף לסימניות
גם אותי זה מעצבן, ולא מכיר פתרון...

• הוסף לסימניות
את צודקת שיש "בעיה" בנידון, אך לשם כך מומלץ להשתמש בכלי שבתמונה (במסגרת ירוקה).

קבצים מצורפים

• 1ללא שם.png
    KB 11.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נתקלתי בזה, ונזכרתי בשאלה הזאת
הגיוני, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;1158543:
נתקלתי בזה, ונזכרתי בשאלה הזאת
הגיוני, לא?

תודה, זה באמת יעזור לי ולאחרים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!
(אני רואה שתמיד יש מה ללמוד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה