עזרה בחירת שם לאולפן צריכה עזרה...

• הוסף לסימניות
אני אשמח לקבל רעיונות לשמות, לאולפן שלי...
(אני יודעת שזה לא יהיה רלוונטי ממספר סיבות (צפון)לתת זיכוי אצלי להקלטת שיר , למי שיביא את השם הנבחר אז אני לא מציעה את זה)
אבל אני חייבת שמות
אם אתם מסכימים לעזור בחסד
אז תגיבו למטה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אשמח בכל זאת שתנסו...

• הוסף לסימניות
אני נותנת שירות בצפון
לחרדיות שזה משהו שלא נפוץ פה
אני עושה הקלטות שירה וקריינות לבתי ספר ותוכניות.
כרגע המחיר זול כי אני לא מקצועית עם תעודה
אבל בדרך...
יחס אישי שבעיני זה חשוב
עוד משהו?

נתנו לי רעיונות אבל נראה קצת שלא מתאים
צליל מכוון
או
ניגון עתיק
אבל זה חסר מקוריות
שלא נדבר על קוביד 19 שמשהו הציעה מהמשפחה...

• הוסף לסימניות
שירוֹת

• הוסף לסימניות
שירות בע''מ ;)
(שיר,רות)

• הוסף לסימניות
חחחח
מזל
שאמרתם
סתם לא הייתי הולכת על זה זה נדוש נראה לי
עלו עוד שמות מגוונות
כמו
"הצליל שבך"
"מיתרי הלב"
"ניגוני הלב"

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואיך בעצם בוחרים שם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה