עזרה בחירת שם לאולפן צריכה עזרה...

• הוסף לסימניות
"התוצר שלך"
??

• הוסף לסימניות
איך בחרת את שמך?
האמת שבהתחלה היה לי שם אחר. ממש חמוד.
שאיך שידעתי שאני פותחת אולפן, אזה קפץ לי השם הזה.
ואז פניתי לגרפיקאית שתעשה לי לוגו וכוכוכו.
בחיפוש בגוגל אם יש אולפן בשם הזה, זה לא עלה.
אז יאללה אני רוצה להתייעץ עם עוד כמה ,לשמוע אם זה יפה. ואני אחזיר תשובה אם אני הולכת על השם שחשבתי או לא.
לפני שעניתי לגרפיקאית אם אני רוצה את השם ההוא אז התייעצתי עם המורה שלי לטכנאות סאונד. לשמוע מה היא אומרת.
ואז היא אמרה לי שיש אולפן מאוד מצליח בעיר מגוריי עם השם הזה.
כמובן שירדתי מזה...
מסע חיפוש השם התחיל מהתחלה....
ואז יום אחד הגרפיקאית שלחה לי כמה שמות.
זה היה השם הכי יפה שם
כמובן שלקח לי זמן להתחבר לשם.
אבל אחרי התייעצויות ולבטים הלכנו על זה.
זהו , זה כל הסיפור :p

• הוסף לסימניות
צליל הלב
בקצב שלך

• הוסף לסימניות
מעלות
ומעלות תרשיחא
זה אותו דבר
אבל הקטע שהלוגו של העיר מעלות בכניסה אחת יש "שיר למעלות"
ויש מלונית בשם"שיר למעלות"
אז זה יהיה מצחיק לא?

• הוסף לסימניות
מעלות
ומעלות תרשיחא
זה אותו דבר
אבל הקטע שהלוגו של העיר מעלות בכניסה אחת יש "שיר למעלות"
ויש מלונית בשם"שיר למעלות"
אז זה יהיה מצחיק לא?
אפשר לשחק קצת, כמו 'שיר של מעלות'.

• הוסף לסימניות
מה עם
R- הפקות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה