התייעצות בחירת שם

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות סרטונים חלקם קצרים וחלקם ארוכים יותר
על חוויות אישיות שלי ומה למדתי מזה ולשתף
ברוך ה' אני מרגישה שאני מתקדמת בזה (תודה לכן)
שאלתי את GPT על שמות ובחרתי 2 שאשמח שתעזרו לי להחליט בינהם
ואף אחד מהם - זו גם אופציה לבחירה D:

1. צידה לדרך - כל מה שאנחנו עוברים בחיים עדיף שנקח את זה כצידה לדרך ולא סתם נשאיר את הניסיונות מאחור.
2. חושבת בקול - כי אני מדברת עם עצמי המון בלב וחושבת המון על כל דבר שקורה וממתינה שתהיה לי שעת כושר לשתף :)
3. אף אחד

מה אומרות?

• הוסף לסימניות
חושבת בקול נשמע מקסים
לא מאיים, לא-"תשמעו מה יש לי לומר"
לא - אני חכמה ויודעת יותר מכולם,,
נשמע משתף עממי ומפתה..

• הוסף לסימניות
תודה לכולן! הסרטונים באמת הולכים להיות עממיים D:

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם! קצת משעשע אותי איך כולכם הלכתם על אותו שם
אני בדיוק עושה רשימה אז אם מישהו רוצה להצטרף - אפשר לשלוח לי את המייל בפרטי

• הוסף לסימניות
יש, או לפחות היה, בקראט - מוסף הנשים של המודיע - טור של חוה רוזנברג בשם "חושבת בקול".
נראה לי שפחות מומלץ להשתמש בשם זהה.

ואגב, לשאלות מסוג כזה, יש אופציה לפתוח סקר וכך כל משתמש מסמן את הבחירה שלו, ואת יכולה לראות את מספר הבוחרים בכל אפשרות.

• הוסף לסימניות
יש, או לפחות היה, בקראט - מוסף הנשים של המודיע - טור של חוה רוזנברג בשם "חושבת בקול".
נראה לי שפחות מומלץ להשתמש בשם זהה.

ואגב, לשאלות מסוג כזה, יש אופציה לפתוח סקר וכך כל משתמש מסמן את הבחירה שלו, ואת יכולה לראות את מספר הבוחרים בכל אפשרות.
אין לי מושג איך לעשות סקר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה