דרוש מידע בחירת תמונות והכנתן לפיתוח - בתשלום

• הוסף לסימניות
יש לי מאגר תמונות שצלמנו ילד לפני חאלקה ואין לי סבלנות לעבור עליהן ולבחור את המוצלחות לפיתוח.
מכירות מישהי, אולי נערה מוכשרת עם טעם טוב,
שתעבור על התמונות, תבחר את הטובות מביניהן ותבצע שיפורים קלים?

• הוסף לסימניות
אני יכולה לשאול את אחיותי הם אוהבות כאלו דברים.
מתי את רוצה?
באיזה חנות?
אפשר יותר פרטים?
בכמה תמונות מדובר?

• הוסף לסימניות
יש לי מאגר תמונות שצלמנו ילד לפני חאלקה ואין לי סבלנות לעבור עליהן ולבחור את המוצלחות לפיתוח.
@קרם נווגט

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למה את קוראת לבצע שיפורים קלים?

• הוסף לסימניות
אני יכולה לשאול את אחיותי הם אוהבות כאלו דברים.
מתי את רוצה?
באיזה חנות?
אפשר יותר פרטים?
בכמה תמונות מדובר?
למה את קוראת לבצע שיפורים קלים?

לעבור על כ 420 תמונות (כל תמונה חוזרת על עצמה מאה פעם...)
ומספיק לי לצאת עם 30 תמונות.

יש תמונות בהן הילד נראה מקסים אבל הרקע לא לעניין וצריך לחתוך קצת,
או שצריך להגדיל, להדגיש- זה נקרא שיפורים קלים.

• הוסף לסימניות
שאלתי אותן והן אמרו שאין להם זמן.
חבל ,אני זוכרת את עצמי איך אהבתי לשבת מול המחשב של הפוטו ולבחור תמונות...

• הוסף לסימניות
יכולה לפנות אליי,
SHOKOLAZ123אין לכתוב כתובת מייל
שוקולאז חצי עמוד 351-01.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה