בחירת תמונות ע"י מי???

• הוסף לסימניות
כאשר לקוח נותן לי תמונות מארוע, שלוש צלמים, כל אחד יותר מ-500 תמונות ורוצה אלבום שיתמצת את הכל אבל לא יהיה מדי גדול.
מי אמור למיין את התמונות? אני או הוא??.
כמובן שהוא משלם לפי שעה וכן אני כבר מכירה את הראש שלו פחות או יותר מה הוא צריך מכאלה ארועים.

אשמח מאד לחוות דעת!!
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
אם הוא משלם לפי שעה, נהדר,
רווח נקי שלך. תתחילי לבחור ולספור שעות.

• הוסף לסימניות
בס"ד,
כדי להגיע לסיום מוצלח, בזמן סביר ובמחיר הגיוני, הייתי מנסה לבמצע לפחות 2/3 מהעבודה לבד ואז לשאול לחוות דעתו על מה שנעשה ועל מה שיעשה להשלים. תנסי להציע אולי בדף כזה או אחר כמה סגנונות עיצוב (ושוב, ממש בסוף העבודה, כדי שלא להגיע למצב שמתחילים הכל מההתחלה...).

בהמלחה (אני מניח שיהיו עוד כמה דעות בהמשך.

• הוסף לסימניות
תשאלי את הלקוח
במיוחד באירועים יש לפעמים תמונות שלא מבוצעות תכנית פיקס אבל חשובות או להפך אני מעצבת די אלבומים מארועים (שלא אני צילמתי) וכבר קרה לא פעם שהצלם התמקד בדמות שהיתה נראת חשובה וזה היה סתם אורח שלא היה כל כך קשור
וטיפ קטן עם את אמורה לבחור תסדרי בתקיות בנפרד תמונות סטדיו,משפחה,ריקודים,סעודה וכו' זה מאוד עוזר לבחור
המון הצלחות !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה