כללי בחפש והחלף - אינדיזיין

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון לגרפ:
רווח סלש נקודה ( \.)
ובהחלף להכניס נקודה.

• הוסף לסימניות
בשביל זה לא צריך גרפ. אפשר גם להגדיר בחיפוש רגיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;763811:
בשביל זה לא צריך גרפ. אפשר גם להגדיר בחיפוש רגיל.
ולכן כשהוא ביקש קוד, הנחתי שמדובר בגרפ.
וציינתי, כדי שאם הוא לא יודע את ההבדל, לפחות יחפש את זה בלשונית גרפ, אחרת לא ימצא שום דבר.
:rolleyes:

• הוסף לסימניות
צריך להיזהר בטקסטים שיש בהם 3 נקודות עם רווח ביניהם, כסימן שיש כאן השמטת מילים או אותיות המחשבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;763840:
צריך להיזהר בטקסטים שיש בהם 3 נקודות עם רווח ביניהם, כסימן שיש כאן השמטת מילים או אותיות המחשבה.
אפשר לחפש את זה ( \.(?!\.))

• הוסף לסימניות
זה שאפשר לחפש אני יודע, אני רק הארתי נקודה שבמחיקה גורפת של פותח האשכול, יכול להיות קצת באלאגן.

נ.ב. אני בד"כ מחליף את 3 הרווחים שבין הנקודות לרווח קשיח.

• הוסף לסימניות
אני לא עושה רווחים בכלל. לא ידעתי שזה התקן. חידשת לי עוד משהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;763846:
זה שאפשר לחפש אני יודע, אני רק הארתי נקודה שבמחיקה גורפת של פותח האשכול, יכול להיות קצת באלאגן.

נ.ב. אני בד"כ מחליף את 3 הרווחים שבין הנקודות לרווח קשיח.

בדרך כלל אין רווחים בין ...
ואני קודם מחפשם ומחליפם לתו ששמו סימון שלוש נקודות, ואז מוחק נקודות מיותרות.
צריך להזהר כי יש פונטים שהסימן הנ"ל פגום והופך לחולם.
אפשר אחר ניקוי הנקודות להחליף חזרה מסימן שלוש נקודות לבאמת שלושנקודות

• הוסף לסימניות
אופס,
למדתי כמה דברים חדשים.
וחשבתי שאני מקצועית באינדיזיין...
א. מה זה רווח קשיח?
ב. מה זה סימן שלש נקודות? מוצאים את זה ב-GLYPHS ?

• הוסף לסימניות
בכדי שלא יהיה מצב של, נקודה אחת בסוף שורה ושאר הנקודות יהיו בתחילת השורה שאחריה, עושים את הרווחים ביניהם ברווח קשיח זה רווח שלא נשבר.

זכורני שיש 2 משמעות שונות בין ... או . . . (השמטת קטע, קיטוע בין מילים, או "אותיות המחשבה").
מעניין לשמוע את חוות דעתו של "אברהם" או אחד אחר שמבין בנושא.

• הוסף לסימניות
זכורני שיש 2 משמעות שונות בין ... או . . . (השמטת קטע, קיטוע בין מילים, או "אותיות המחשבה"

לא מכיר כלל רשמי כזה, אך זה נשמע ונראה הגיוני, החכמתי,
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;764266:
אופס,
למדתי כמה דברים חדשים.
וחשבתי שאני מקצועית באינדיזיין...
א. מה זה רווח קשיח?
ב. מה זה סימן שלש נקודות? מוצאים את זה ב-GLYPHS ?

תקישי אלט קונטרולx ייצא רווח קשיח
סימן... ישנו בהחלף או חפש- סימנים.
ומסתבר שיש עוד מקומות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;764410:
זכורני שיש 2 משמעות שונות בין ... או . . . (השמטת קטע, קיטוע בין מילים, או "אותיות המחשבה"

לא מכיר כלל רשמי כזה, אך זה נשמע ונראה הגיוני, החכמתי,
תודה.

עוד לא בררתי לעומק, אבל ראיתי שבמקום שיש רווח בין הנקודות, עושים רק 2 נקודות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה