כללי בחרתי רעיון לנושא לפרויקט גמר

• הוסף לסימניות
בסוף בחרתי את הנושא של אומנות במזון,
עיצובים באוכל,

להזכירכם זה פרויקט של מה"ט

חושבת על מסעדה, או משהו אחר שתציעו לי פה...

מצורפות דוגמאות להשראה שמצאתי

מה אתם אומרים? מה חוות הדעת שלכם?
איך אפשר לשדרג את הרעיון?????

אשמח לרעיונות, עצות תגובות מהמומחים ממני.....

קבצים מצורפים

• דובי סושי.jpg
    KB 48.4 · צפיות: 17
  • 3.jpg
    KB 452.4 · צפיות: 13
  • חנות מזון אורגני.jpg
    KB 200.1 · צפיות: 12
  • foodart5.jpg
    KB 49.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לא הבנתם אותי?

למה אף אחד לא הגיב לי כל כך הרבה זמן????

• הוסף לסימניות
נשמע נושא מענין וכיף.
מה השאלה בדיוק?

• הוסף לסימניות
יש מצגת שרצה ברשת, עם יצירות מדהימות מאוכל, דומה למה ששלחת, אך מושקע בהרבה.

• הוסף לסימניות
ראיתי פרויקט לפיצה לילדים שמהתוספות שמעל עשו דמויות ממש, כמו מיקימאוס האוזניים מזיתים שחורים הפנים מתירס, וכו'..

• הוסף לסימניות
יפה,
משהו בסגנון הזה
מה עוד אפשר???

ראיתי גם את המצגת וזה נתן לי השראות
השאלה איך אני מתקדמת לגבי הפרויקט שלי?

מה אני יכולה למתג בסגנון?????
מסעדה? חנות אוכל?
או משהו אחר??????

• הוסף לסימניות
את יכולה למתג מעצבת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה