כללי בטאון הכרם 12 - עמודים נבחרים - שוה צפייה>>>

• הוסף לסימניות
בטאון הכרם 12
אשמח לשמוע את חוות דעתכם

קבצים מצורפים

• בטאון הכרם 12 .jpg
    1.8 MB · צפיות: 41
  • בטאון הכרם 12 2.jpg
    2.3 MB · צפיות: 25
  • בטאון הכרם 12 6.jpg
    2.3 MB · צפיות: 18
  • בטאון הכרם 12 10.jpg
    2.3 MB · צפיות: 24
  • בטאון הכרם 12 13.jpg
    2.7 MB · צפיות: 20
  • בטאון הכרם 12 19.jpg
    2.5 MB · צפיות: 19
  • בטאון הכרם 12 21.jpg
    2.6 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מדהים!! אהבתי!!!
רק נראה לי שהעלה בעמ' האחרונים עומד באמצע שום מקום, קצת תלוש..

• הוסף לסימניות
עבודה מיוחדת בסגנון מיוחד!
(טעות אחת בכותרת צרמה לי: מצות המכונה ולא המצות מכונה...)

• הוסף לסימניות
עבודה נהדרת כמו תמיד
הערה קטנה לא מפריע לך מספרי העמודים בתוכן העניינים?
מה עם האגדה של פסח נזכה השנה לראות משהו?

• הוסף לסימניות
מדהים כרגיל, עבודה יפה מאוד!!!!!!!!!!1

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י red;555267:
עבודה מיוחדת בסגנון מיוחד!
(טעות אחת בכותרת צרמה לי: מצות המכונה ולא המצות מכונה...)
די פארשטייסט נישט. מצות מכונה נהפך מתואר לשם עצם, מרוב חביבות ועקשנות האוכלים אותו, ואי לכךאל תיקרי מצות המכונה אלא המצות מכונה..:p

• הוסף לסימניות
העימוד בתוך ההגדה בעמוד השער ממש מדהים!

• הוסף לסימניות
מדהים כשאר עבודות שלך.
לי הפריע את המספרים המפתח, וגם העלה

ועוד משהו: את הקערה בשער אני מכיר מאיפשהו... זה מפרי מעשי ידיך..!

• הוסף לסימניות
מיוחד!

• הוסף לסימניות
הבטאון הזה מפתיע אותי כל פעם מחדש ברמת הכתיבה הגבוהה וגם ברמת הגרפיקה המיוחדת במינה. ישר כח גדול לכל העוסקים במלאכה.

• הוסף לסימניות
אני מקווה שמותר למתוח ביקורת עניינית - קיבלת מחמאות רבות מספיק בכדי לאזן אותה :).

אתה בחור מוכשר, והכיוון העיצובי שבחרת הוא בסדר גמור (אף כי לא לטעמי האישי, אבל אני יודעת שזה סגנון שמדבר לרבים) אבל יש מימד של חוסר מקצועיות בעומס יתר של אפקטים, עיטורים, פונטים ייחודיים. זה נראה קצת כמו קטלוג סגנונות העיצוב הייחודיים של FIX. מגזין לא אמור לקפוץ בעין. העיצוב יכול להיות ייחודי ואף דומיננטי, אך הכל צריך להשתלב יחד בהרמוניה מתוך נתינת כבוד לעיקר - התוכן. בעיניי כרגע, זה עיצוב גימיקי מדי.

• הוסף לסימניות
יפהפה ומיוחד, לא פוגשים דברים כאלה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד גם בלי כל החיצים והסימנים ... :)
הטקסטורה האחורית בדף הראשי קצת בולטת מידי ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה