כללי בטבלאות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני יבאתי מסמך אקסל לאינדיזיין ואני רוצה שהטבלה תיהיה מאוזנת איך עושים את זה ?
ועוד שאלה איך אני מוסיף ב find chaing (או בדרך אחרת ) לפני כל מספר קידומת ?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לכתוב את הקידומת הראויה בהחלף (במקום 02-)
(אם המספר בודד, יש לכתוב בשדה חפש \d בלבד. אם יש גם וגם, יש להוסיף בשדה חפש |\d)
בהצלחה

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    KB 14.6 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
תודה רבה

אני מודה לך על העזרה אבל ניסיתי ולא הלך לי אני יסביר את עצמי יותר יש לי טבלה עם מספרים ואני רוצה להוסיף לכולם סימון בלי להחליף משהו

וכן מי יכול לעזור לי לגבי השינוי הגדרת הטבלה שתיהיה במקום מאונך למאוזן

• הוסף לסימניות
הבנתי. ברגע שאתה כותב בהחלף: $o , בתוצאה זה לא מחליף, זה מוסיף.

אך אם זה עדיין לא מספק. אפשר לכתוב פשוט את זה:
קוד:
 (?=\d)
(יש לשים לפני הסוגריים את מה שיש לפני המספרים (רווח וכד'))

• הוסף לסימניות
יש לי אינדיזיין גם בעברית וגם באנגלית

באנגלית הוא נותן לי לבצע את זה ובעברית הוא לא נותן לי לבצע את הפעולה מדוע ?

• הוסף לסימניות
אני באמצעות פעולה זו אני מחליף אבל שאלתי היתה איך אני מוסיף סימון
וכן מי יכול לעזור לי בשינוי הגדרת טבלה, כשאני מיבא מסמך מאקסל במאונך ואני רוצה שבאינדיזיין הוא יהיה במאוזן איך אני עושה את זה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה