- הוסף לסימניות
אתה מקצוען בכל התחומים שהזכרת?נכתב ע"י המקצוען;1523702:השרשור לא קשור לפורום צילום, אלא לפורום עיצוב גרפי.
והבקשה שלך לא קשורה לשניהם, אלא לפורום סופרות וכתיבה..
נכתב ע"י אפרת 2000;1523745:האדום דוקא מסתדר יפה.
מה שלא כ"כ נראה זה הסרט ריפס הזה (משדר משהו זול, 5 ש"ח מבאזר) אולי משהו מקטיפה היה נראה יותר טוב.
נכתב ע"י יעל א;1523810:זה מעניין ומקורי, ונצילום ננראה יפה!
אבל כמו שאמרו הסרט פשוט מדי. והטבעת שמושחלת לא קשורה לי, אולי אם היא הייתה ליד.
וגם לא קשור לונחתם בטבעת שאז הייתי מצפה לראות טבעת כחותם.
האמת שתארתי לעצמי.....נכתב ע"י סטודיו עוצמה;1523819:זה אמור להזכיר מראה מלכותי
נכון הרעיון המקורי היה קצת שונה רקע שחור וסרטוטים על הרקע השחור המזכרים מלך, הצילום הזה נעשה כרעיון משנה ונבחר על ידי הלקוחה
נכתב ע"י estigr;1523740:נחתום זה אופה, לא נראה לי מתאים לתכשיטים.
..."נִכְתָּב וְנֶחְתָּם בְּטַבַּעַת הַמֶּלֶךְ"...נראה לי מתאים כמו במקור, לא?
רק שבמגילה זה נכתב בהקשר לא כ"כ שמח...
תכשיטי זהב לא אמורים להיות עכשויים הם אמורים להיות על-זמניים.
בעיני הסגנון הזה טוב בהרבה ממה שלאחרונה היה.
חזרתם לשדר תכשיטי זהב.
נכתב ע"י מקופלת;1523835:בעיניי הרבה יותר מרשים בורדו למשל, גם כי יותר יוקרתי וגם עכשווי.
וסגנון תכשיטי הזהב שלי מלפני 7 שנים כבר לא נמכרים היום. אז כנראה שכן משתדלים לעדכן.
נכתב ע"י מקופלת;1523835:בעיניי הרבה יותר מרשים בורדו למשל, גם כי יותר יוקרתי וגם עכשווי.
וסגנון תכשיטי הזהב שלי מלפני 7 שנים כבר לא נמכרים היום. אז כנראה שכן משתדלים לעדכן.
נכתב ע"י tamiro;1523717:אני לא ממש מצליח להתרשם מהצילום כפי שהוא מוגש כרגע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים