- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1518825:התמונה הזו ללא עריכה ישירות מהמצלמה (עמכם הסליחה)
נכתב ע"י יעל א;1518832:וואו
איזה יופי זה ג'ינג'ים
ואיזה תאורה מיוחדת
הרקע הזה ככה במקור?
נכתב ע"י שילוב;1518847:מיוחד! מהמם!
האביזרים והרקע מאוד חמודים!
נראה לי שאפשר קצת לקרב את הילד שיהיה קצת פחות רקע מעליו. זה עושה אותו קטן.
חבל שהוא רציני.
הוא יכול להיות כבר במצב רוח של פורים...
המה?נכתב ע"י קקטוס;1518892:צילום יפה
הזר לא נראה לי קשור, וגם הבלסטר קצת פרחוני מדי..
נכתב ע"י פוסטר;1519056:האמת שקרופ יכול בהחלט לסדר את הענין, אבל כמו שכתבתי זה ישירות מהמצלמה, כך שאם הייתי קורפת, המשפט הזה כבר לא כל כך היה אמיתי
נכתב ע"י גרפקליק;1519076:קרופ לא נקרא עריכה לענין זה.... עדיין ישאר ישירות מהמצלמה...
תמונה יפה!
נכתב ע"י שילוב;1518847:מיוחד! מהמם!
האביזרים והרקע מאוד חמודים!
נראה לי שאפשר קצת לקרב את הילד שיהיה קצת פחות רקע מעליו. זה עושה אותו קטן.
נכתב ע"י ETStudio;1519121:צילום יפהפה, תאורה מקצועית ושילוב צבעים מיוחד!
אם כבר להעיר, הנקודה לשיפור היא לא הקרופ אלא זווית הצילום. לרדת עוד טיפה ממול הילד היה מעלה את קו האופק ומפחית מהרקע.
נכתב ע"י קקטוס;1518892:צילום יפה
הזר לא נראה לי קשור, וגם הבלסטר קצת פרחוני מדי..
נכתב ע"י קקטוס;1519362:הבלסטר..
המקרן שאת משתמשת בו.. http://www.light-blaster.com/
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים