כללי בטוח זה אפשרי בפוטו שופ ואני לא יודעת איך! מי יודע???

• הוסף לסימניות
איך אפשר לדגום טקסט,
אני מוסיפה טקסט מהמייל או מתיבה אחרת - והוא מביא לי אותו בפונט אחר,
אני רוצה שיהיה כמו הקודמים.

אין לי מצב לדגום?
לפעמים אני עושה העתק הדבק והוא מכניס לי את הטקסט החדש באותו סגנון של הקיםם לא יודעת לפי מה זה עובד,

אבל בטוח שיש אפשרות לדגום,

אם לא ציון כושל לפוטושופ...

קבצים מצורפים

• טקסט.PNG
    טקסט.PNG
    KB 116.6 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק כרמי;2176212:
אם אני לא טועה
הדבקה באמצעות CTRL+SHIFT+V

............

תודה, אך לא הולך!!

מי עוד חזק בפוטו שופ ויודע לפצח את החידה???

• הוסף לסימניות
מה יהיה?

מי המוכשר שיכול להגיד איך,

או שיכול לומר - אין כזה דבר!

זה משגע אותי. מקווה שיש פתרון...

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהטקסט כבר לא כטקסט אלא כתמונה

• הוסף לסימניות
בפוטושופ cc אם סגנון הטקסט כבר מוגדר לי מראש זה עובד מצוין
בכל אופן תעתיקי תיבת טקסט ישנה תמקמי אותה היכן שאת רוצה להביא את המלל החדש אח״כ תעתיקי את המלל שאת רוצה מהמייל תבחרי את תכולת הטקסט הישן ותשפכי את החדש ע״י com+v במק או ctrl+v בחלונות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם את מעתיקה טקסט מקובץ של מסמך טקסט למשל (לא מצריך "פירמוט"),
ישירות לתוך תיבת טקסט קיימת בפוטושופ - שכבר יש בה טקסט עם גופן וגודל מסוימים, הגופן לא ישתנה.

נכתב ע"י איציק כרמי;2176212:
אם אני לא טועה
הדבקה באמצעות CTRL+SHIFT+V

זה הדבקה באותו מקום ממנו העתיקו ע"ג משטח היצירה.

• הוסף לסימניות
תנסו לזרוק את הטקסט לפנקס רשימות (Notepad) ומשם לגזור לפוטושופ.

ההסבר היא, שהיות ובכתבן אין הגדרות לפונטים בכלל, אז הוא לא שומר שום הגדרות בדרך.

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי-
אני מנסה להכניס את הקטע החדש ממש בין המילים שקיימות
במקרה שלך לדוגמא תנסי להכניס את הקטע לתוך המילה "הבנתי" ממש בין האותיות
אח"כ כבר תוכלי לעשות גזור והדבק במקום הנכון
מקווה שהובנתי ומקווה שילך...

• הוסף לסימניות
כשאין קובץ פתוח תגדירו את הגופן הרצוי.
לסגור את פוטושופ ולפתוח שוב.
כעת הפונט יהיה בברירת מחדל.
נ.ב. אפשר לשנות במכה אחת כל הגופנים.

• הוסף לסימניות
עדיף להכניס טקסט באינדזיין, פשוט תייבאו את הקובץ פוטושופ לאינדזיין ושם תכניסו את המלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה