בטוח שיש לך חולצה כזו... אשמח שתשאילי לי :)

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות עבור תחפושת:

חולצה ב״טעם של פעם״
חולצת ״חיידר״ מכופתרת, לילד בן 3, (מידה קטנה)
מהסוג העבה (פלנל?) בגווני חום-קאמל-בז׳ וכדו׳

(לפני 10-15 שנים כל ילדי החיידר לבשו כאלו... :))

יש לך להשאיל לי באזור פ״ת-ב״ב ? אודה לך מאד מאד!!!

• הוסף לסימניות
דווקא כן

רציתי כמעט לזרוק בסוף השארתי
פני אלי ל: 0527150735

• הוסף לסימניות
לנדא, חשבתי שאת מבית שמש.
בברכת הרמה מוכרים כזו חולצה ב-10 ₪.

• הוסף לסימניות
ברכות ל'בצלצל' שבהודעה הראשונה שלו עושה חסד עם הזולת, כן תזכה הלאה לגמול חסד תמיד!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוסמדיה;1214934:
לנדא, חשבתי שאת מבית שמש.
בברכת הרמה מוכרים כזו חולצה ב-10 ₪.

חשבת נכון...
היייתי בבית שמש...
נכון ללפני שנה...

(ובעוד כמה בקומות בארץ... ;)
אני כרגע גרה בפ״ת (נכון לשניה זו :) )...
ולצערי כנראה גם זה לא סופי...

בכל מקרה, תודה :)

• הוסף לסימניות
כנראה שעדיין דרושה לי, יש למישהי (באזור ב״ב -פ״ת)
במידה ממש קטנה?
מידה 4 גדולה עליו, אולי יש לך במידה 2?

• הוסף לסימניות
יתכן שלי יש, עוד מעט אבדוק.

יש לי, פני באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה