מידע שימושי בטח אתם כבר מכירים...מתקן כביסה חשמלי.-די דחוף לי.

• הוסף לסימניות
חפרתי כאן באשכולות וראיתי שכבר לפני כמה חודשים דיברו על זה וכמה ביקשו חוות דעת מבעלי ניסיון- האם אכן זה שווה?
בטוח? לא שורף את הבגדים?
אז זה היה מוצר חדש ולא היו תגובות,
עכשיו כמעט שנה אחרי,
אולי יש שניסו ויוכלו לייעץ לי האם אכן שווה להשקיע בזה?
ואל תגידו לי עדיף מייבש, כי זה מבחינתי תחליף למתקן כביסה רגיל ולא תחליף למייבש, השאלה אם זה באמת שווה...

• הוסף לסימניות
דחוף לי!!!
מכל גולשי פרוג- אף אחד לא משתמש בזה? או לפחות מכיר מישהו שמשתמש בזה?
זה אומר דרשיני...;)

• הוסף לסימניות
מעניין, במה מדובר? מה זה?

• הוסף לסימניות
כמו חמור שתולים עליו כביסה בתוך הבית...
אבל חשמלי , שהגוף עצמו מתחמם , ומייבש את הבגדים הרבה יותר מהר...

• הוסף לסימניות
מי ניסה וממליץ ע"כ, תוך כמה זמן מתייבשת כביסה, האם זה לא מסוכן?

• הוסף לסימניות
אחותי קנתה והתאכזבה ברמות.
זה רחוק מלייבש בגדים.
שוכב כאבן שאין לה הופכין.
מישהי רוצה לקנות ממנה יד שניה?

• הוסף לסימניות
היה להורים שלי
לא ממליצה בכלל
חלק בגדים נשארים רטובים ממש וחלק כמעט רותחים
לוקח לזה הרבה זמן לייבש...
נמכר אחרי חודשיים עקב חוסר שימוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה