נכתב ע"י yoyoBL;804619:איך מוצאים משקיעים לדברים כאלה?...
נכתב ע"י צברית;804667:הי יויו,
חכה עוד כמה שנים שיהיה לי כסף לזה.....ואני המשקיעה הראשונה בספר שתוציא.![]()
נכתב ע"י pr;804671:מה השאלה?
נכתב ע"י yoyoBL;804683:...נניח אני מחפש משקיע, מה אני עושה? כותב בגוגל משקיעים?! ואם מצאתי, אני שולח להם מייל? זה נשמע לי כל כך רופף שאני מעדיף אפילו לא להכנס לזה..
נכתב ע"י בנימין41;805092:נניח שיש לך סייעתא דשמיא, ואתה רק מעט פותח תעיניים, או כותב בפורום שבא לך כזה כיוון. ובנימין41 שמשוגע על הציורים שלך מדבר עם ה"דוד העשיר" שלווהוא מעוניין להשקיע והעסק הולך יפה... מה רע?!
אלא מה, אתה רוצה שנניח שלא?!
מה, בלי סייעתא דשמיא משהו ילך?
צריך להשתדל, לירות לכמה כיוונים, ולראות על איזה קרטון עובד ה"באנג".......
נכתב ע"י yoyoBL;806648:תכיר לי את הדוד הזה שלך, אנחנו הולכים להיות חברים טובים![]()
נכתב ע"י trew;806718:בגדול פונים לפלדהיים ומעניינים אותו בספר, הוא יחליט אם הוא רוצה להשקיע בספר ובמידה וכן תתכונן לקבל אחוזים נמוכים ממנו (מדבר מהיכרות).
אני חושב שזה עובד כך עם כל הוצאת ספרים.
כן רק שאלו מה התהליך אז שיתפתי מה ראיתי.נכתב ע"י אברהם;806755:פלדהיים????
אתה מעודכן מה הולך שם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים