כללי בטעות שכחתי לשמור קובץ ששיניתי על שם חדש ואני זקוקה גם למקור

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להחזיר את זה למצב שהיה קודם?
כבר סגרתי את הקובץ ואין אפשרות לעשות ctrl z...

כמובן בלי לאבד גם את השינויים שעשיתי במחשב מאז. שמרתי עכשיו את הקובץ הספציפי בשם אחר ופתחתי את המקור, יש אפשרות להחזיר קובץ מסוים אחורנית ללפני יום/ יומיים?

• הוסף לסימניות
תגיד קדיש

• הוסף לסימניות
נסה ללחוץ עליו כפתור ימני ''שחזר גירסאות קודמות''

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1663754:
נסה ללחוץ עליו כפתור ימני ''שחזר גירסאות קודמות''
כפתור ימני איפה? אפשר פירוט או צלום מסך,בבקשה?
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bdtbdt;1665485:
כפתור ימני איפה? אפשר פירוט או צלום מסך,בבקשה?
תודה!

במאפיינים.
הסיכוי קלוש בד"כ

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 22.9 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
ככה המאפיינים נראה אצלי. זה אומר שאין אפשרות לשחזור גרסא קודמת?

קבצים מצורפים

• מאפיינים.jpg
    KB 131.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לכן טוב תמיד שיהיה גיבוי חיצוני לכל המחשב שמגבה את עצמו ותמיד אפשר לקחת את הקובץ מהגיבוי ולהעבירו למחשב (גיבוי חיצוני לא חייב לעלות יקר אני קניתי למחשב שלי ב500 ש״ח וזה שווה כל שקל) יש לי מחשב מק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה