בטריה לסלולרי SAMSUNG דגם ישן.

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש למשהי אולי בטריה למכשיר סמסונג מתקופה שלפני בערך 3 שנים?
(נפתח, עליון כסוף, חלק מקשים שחור, איכות שמע בינונית;))
ברוב מוכשרות נפל היום למכרתי בחריץ של המעלית ואין להשיג את זה בחנויות.
אם יש לכם ממכשיר ישן או לא פעיל - יהיה לעזר עד מאד.
תודה ותזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
יש לי בטריה של סמסונג מדגם של לפני 5 שנים, הוא לא נשמע בול הדגם שתיארת אבל אולי הבטריה זהה.
מוזמנת לבוא לקחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;894943:
יש לי בטריה של סמסונג מדגם של לפני 5 שנים, הוא לא נשמע בול הדגם שתיארת אבל אולי הבטריה זהה.
מוזמנת לבוא לקחת.

תודה,

• הוסף לסימניות
אם אנחנו מדברות על אותו המכשיר -
אז שלי התאבד,אבל הבטריה שרדה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;895081:
אם אנחנו מדברות על אותו המכשיר -
אז שלי התאבד,אבל הבטריה שרדה.

אני שולחת משהו לקחת את זה ממך!
(תשלחי לי באישי כתובת מדויקת)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אן לי. (יש לי כזה מכשיר אבל הוא בשימוש)
אבל בכ"א תשמחי שהמוכשרות הייתה לבטריה ולא מפתח של הבית.
מה שקרה להורים שלי וזה ממש לא נעים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;895105:
לא סליידר,בקיצור.
זה מה שיש לי,
אם הבטריה שלו מתאימה - אז בשמחה...:)

הבטריה של הסליידר ושל הנפתח היא אותה בטריה

• הוסף לסימניות
אם בכל אופן תחפשי לקנות, קניתי בטריה כזו די לאחרונה באחת החנויות בדוידקה בירושלים. לא זוכרת את שם החנות, אני רק זוכרת שעל השלט מבחוץ היה כתוב משהו שקונים רק אצל יהודים :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה