בטריה מוזרה...

• הוסף לסימניות
אני מקווה שאני מעלה את השאלה שלי במקום הנכון...

משהו מוזר קרה כעת למחשב הנייד שלי, הוא מחובר לחשמל, ומראה לי כאילו הוא לא מחובר ועובד על בטריה, ניסיתי לנתק את החשמל ולחבר שוב, וזה עזר בדיוק לשלוש שניות ושוב התנתק... שוב פעם ניסיתי, וזה עזר שוב רק לשלוש שניות...

אנא עיזרו לי!!:eek:

נ.ב. כשהמחשב יושן או מכובה, הנורה של מילוי הבטריה נדלקת, רק כשזה מתחיל לעבוד הוא מתנתק...

• הוסף לסימניות
אני רואה שהפורום הזה פעיל... רק אצלי אין תגובות!

יתכן ששיניתי בטעות איזו הגדרה, כי כעת נתתי הוראה לבטריה להתמלאות פעם אחת ל100% והוא שמע בקולי... מישהו נתקל בבעיה כזו אי פעם?

• הוסף לסימניות
לא בדיוק הבנתי איזו הגדרה הגדרת פעם.
בכל מקרה, מה הוא כותב? הוא כותב כמה זמן נשאר לו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1888726:
לא בדיוק הבנתי איזו הגדרה הגדרת פעם.
בכל מקרה, מה הוא כותב? הוא כותב כמה זמן נשאר לו?

הוא כתב לי שנשאר לו כך וכך שעות, וגם האייקון מראה שהוא לא מחובר, וגם הנורה החיצונית.

• הוסף לסימניות
מומלץ לבדוק עם מערכת הפעלה חיצונית, אם גם שם הבעיה קיימת, אם לא, הבעיה במערכת ההפעלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה