בטרם ב"ב

• פותח הנושא usb4u
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו ביקר שם עם הפניית רופא במכבי צריך לשלם?
ובלי הפניה יש החזר?
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
אין צורך בהפניה וזה עולה 75 שקל אבל זה מהיר מהרבה מקומות אחרים

• הוסף לסימניות
ולמרות המחיר-שווה כל שקל. על פני פניה למיון כשצריך,והדבקות בחיידקים והמתנות אין סוףףףףףףףףףף.

• הוסף לסימניות
לידעתכם-
מוקד "עזר מציון" שברח' אשל אברהם- בשעות הלילה כשהמרפאות סגורות משמש כרופא של הקופה(אנחנו במכבי, יתכן בעוד קופות)
ועל כל ביקור משלמיםמשהו כמו 6 ש"ח
(יתכן שבמקרה של עזרה ראשונה זה שונה, בכל מקרה מומלץ לברר קודם)
עזר מציון-03-5742142

• הוסף לסימניות
היתה לי בעיה עם הילד, התקשרתי למכבי ללא הפסקה ונתנו לי הפניה לימיון, כאשר אמרתי לה שאני מעדיפה "טרם" (חיידקים וכיו"ב...)היא אמרה לי ש"טרם" עולה כמו מוקד של מכבי ומיון לא עולה כלל. למרות זאת העדפתי ללכת ל"טרם" כי לקחתי בחשבון את שעות ההמתנה, החיידקים וכד' ולדעתי זה שווה את הכסף.(בסופו של דבר שלחו אותנו למיון כך שלא הרווחתי הכלום :( )

• הוסף לסימניות
בליל שבת היה לבת הקטנה של אחותי בעיה בנשימה ובעלה רץ עם הקטנה עד טרם מקצה העיר השני, ושם נתנו לו מרשם לא פחות ולא יותר,איפה יקנה תרופות בשבת??!! כשהילדה קודחת מחום??
אז אח"כ בכל מקרה הוא היה צריך ללכת איתה עד עזר מציון לבקש את התרופות והם לא רצו בחוצפתם להביא לו את התרופות כי לא עשה את הביקור אצלם....
אז תשקלו טוב אם ללכת לטרם בשבת...

• הוסף לסימניות
אני דווקא הייתי צריכה להגיע באופן דחוף לרופא בשעה שלא היו רופאים קיבלתי מרשם לכדורים שהייתי צריכה לקחת + כמה כדורים הביאו לי לבינתיים עד שאני יוכל להוציא אותם בבית מרקחת.
אמרו לי שבגלל שאין לי הפניה מקופ"ח זה בתשלום, והבנתי מהם שאם היה לי הפניה זה לא היה בתשלום.

• הוסף לסימניות
אני הלכתי ל"טרם" עם הפניה ולא נראה לי ששלמתי ע"כ.
הרופאה אמרה לי שזה כמו המוקד של מכבי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה