עזרה ביבוא של קובץ וורד הוא מביא לי רק חלק מהקובץ

• הוסף לסימניות
וכשאני לוחץ על הפלוס כדי לטעון את השאר הוא לא מביא כלום
מה יכולה להיות הבעיה?
אשמח לתשובה זה די דחוף לי

• הוסף לסימניות
מישו??????????

• הוסף לסימניות
ייבאת קובץ RTF?

• הוסף לסימניות
נסה. לא עולה כסף.
ואם לא עזר, זה כנראה תו או תווים שצריך לנקות להם דריסה (סגנון שהגיע מוורד).
תוכל להיעזר ב'עורך הסיפור' > Ctrl+Y ולבדוק אם יש שם תווים כאלו.

• הוסף לסימניות
נסה. לא עולה כסף.
ואם לא עזר, זה כנראה תו או תווים שצריך לנקות להם דריסה (סגנון שהגיע מוורד).
תוכל להיעזר ב'עורך הסיפור' > Ctrl+Y ולבדוק אם יש שם תווים כאלו.
ניסיתי RTF ולא עזר
הלקוח הביא לי את התמונות בתוך הקובץ וורד כנראה משהו שם מפריע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניסיתי RTF ולא עזר
הלקוח הביא לי את התמונות בתוך הקובץ וורד כנראה משהו שם מפריע
לא הבנתי אתה מייבא קובץ וורד עם התמונות????
זה לא הולך כך. קודם כל תשנה את סיומת הקובץ וורד ל-zip, וזה ייצר לך קובץ עם כל התמונות, ואז תייבא רק הטקסט. ואח"כ תצטרך לייבא התמונות בנפרד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה