עזרה ביביסיטר בבני ברק

• הוסף לסימניות
היי,

אני חדשה בבני ברק ואין לי מכרים בסביבה ככה שאין לי כ"כ מי שישמור על הילדה כשצריך

אשמח לקבל טלפונים (בפרטי) של בנות שעושות ביביסיטר בבני ברק (איזור שיכון ה)

תודה מראש!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא נראה לי שיפרסמו כאן טלפונים,
תדפקי אצל השכנות ותבררי אצלם...

• הוסף לסימניות
היי,

אני חדשה בבני ברק ואין לי מכרים בסביבה ככה שאין לי כ"כ מי שישמור על הילדה כשצריך

אשמח לקבל טלפונים של בנות שעושות ביביסיטר בבני ברק (איזור שיכון ה)

תודה מראש!!!
ממש לא!!
את רוצה שיביאו לך טלפונים של אנשים שאת לא מכירה?, יש סיפורים מזעזעים כמו הסיפור שמישהו רצה לקחת ילד מהמעון ,תזהרי יש אנשים לא טובים! תשאלי חברות שכנות אנשים שאת סומכת עליהם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש לא!!
את רוצה שיביאו לך טלפונים של אנשים שאת לא מכירה?, יש סיפורים מזעזעים כמו הסיפור שמישהו רצה לקחת ילד מהמעון ,תזהרי יש אנשים לא טובים! תשאלי חברות שכנות אנשים שאת סומכת עליהם

כמובן שהתכוונתי לקבל טלפונים של המלצות מבנות כאן שמרוצות שהביביסטריות שלהם,
וכמובן שאחרי שאקבל טלפון אברר על הביביסיטר הזאת ולא אזמין אותה ללא בדיקה קודם

• הוסף לסימניות
אז במחילה ממש, בלי לחשוד באף אחד, גולשים יקרים, אל!!! תשלחו מספר טלפון בפרטי לניק שאתם לא מכירים.

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש כאן בפורום על הנושא העצוב הזה.
את אמורה לפגוש בפוסט אחד כאוב במיוחד.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אכן
כזה דבר לא מבררים בפורום ארצי- עולמי
לא מבררים אצל ניקים אנונימיים
ולא נותנים פרטים לניק אחר

את צריכה לגשת לשכנה / שתיים שגרות לידך ונראות לך מסורות ואחראיות
ולשאול אותן על ההצע באזור שלך.
גם שכנה, תתן לך מספרי טלפון רק לאחר שהיא יודעת מי את... ולא לכל אישה ברחוב...

• הוסף לסימניות
לאיזה פוסט הכוונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה