ביבי ג'וגר תאומים

• הוסף לסימניות
איפה הכי כדאי לקנות
אשמח למס' טלפון למי שיש
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
בנסיכונת מאד זול. י-ם.

• הוסף לסימניות
תינוקי - מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
אני עומדת למכור את עגלת התאומים שלנו ביבי ג'וגר סיטי עלית עגלה מצוינת!
אם יהיה ביקוש אעלה לכאן תמונה

• הוסף לסימניות
מכיוון שהחנויות לא מסכימות לומר מחירים בטלפון
הייתי שמחה באם תשלחו לי באישי את המחיר ששילמתם בעבורה

• הוסף לסימניות
רותי.
בענין המכירה שלך. חברה שלי באמת מחפשת אשמח לדעת פרטים להעביר לה.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול

אני מחפשת ג"כ לקנות עגלת בייבי גוגר תאומים, אשמח מאד אם מישהו יוכל לתת לי באישי פרטים לגבי מקומות לקניה בזול הכי זול שבינתיים בדקתי זה 2700 ש"ח. זה אכן המחיר??ואם יש מישהו שמעוניין למכור יד שניה במצב מצוין בלבד. - גם רלוונטי לי.

תודה רבה לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
אצלם בעז״ה ואעלה תמונה
זו עגלת תאומים ביבי ג׳וגר עילית גלגלים גדולים
נוחה מאד מאד נוסעת מצוין עם שני ילדים בפנים פלוס עוד ילד מקדימה

• הוסף לסימניות
מוטי, אצל נסיכונת קניתי את הסיטי מיני בפחות.

• הוסף לסימניות
בבייבי סטאר לנדא 4 ב"ב אמרו לי על הסיטי מיני ב 2490 "מבצע"

• הוסף לסימניות
תבררו ב"גוונים" ברחוב דוד- מול הבוכרים, הם מכרו בזמנו במחיר מצוין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה