ביבי מאיים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ב;1875395:
הציור של ביבי מוצלח.
הכתב לא ברור.

עשיתי ניסיון להשתמש בכתב שלי בדומה להרבה מאיירים כפי שאת רואה זה לא צלח אני יורד מזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;1875344:
אולי תפתח משהו חדש. ציור ברעיון קריקטורה. רק תמצא לזה שם מעניין...;)
(מה קרה, הסתבכת עם המילה?...)

;););)

ניסיתי לצייר באופן יותר קר......... כפי שנאמר לעיל אבל זה נראה לי לא גמור ואז אני ניכנס לפרטים ואופס עוד פעם זה הפך לציור.
אני מקצר את המילה כי אחרי שאני גומר לכתוב אותה אני מסתכל על המסך וכל פעם כתוב משהו אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golstein;1875463:
אני מקצר את המילה כי אחרי שאני גומר לכתוב אותה אני מסתכל על המסך וכל פעם כתוב משהו אחר.
:D:D:D

ניסיתי לצייר באופן יותר קר......... כפי שנאמר לעיל אבל זה נראה לי לא גמור ואז אני ניכנס לפרטים ואופס עוד פעם זה הפך לציור.
אני מבינה אותך מאוד כי אני מכירה את זה מקרוב. לא מצליחה לעשות קומיקסים פשוטים, כמו רוב (אולי אפילו כל?) הקומיקסים למיניהם, אני מידי נכנסת לפרטים, להצללות, להוספת עומק (כאילו שמישהו בסוף רואה את זה, הרי כל ציור כ"כ קטן, רק אני רואה את זה כי אני יכולה לקרב אלי את הציור במסך בלי הגבלה כמעט), ואז אח"כ אני מתאכזבת כשאני רואה כל ציור כזה פיצי בתוך משבצת בתוך הקומיקס. אף אחד לא רואה כמה השקעתי...:(
אני מנסה לעבוד על זה...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;1875618:
:D:D:D

אני מבינה אותך מאוד כי אני מכירה את זה מקרוב. לא מצליחה לעשות קומיקסים פשוטים, כמו רוב (אולי אפילו כל?) הקומיקסים למיניהם, אני מידי נכנסת לפרטים, להצללות, להוספת עומק (כאילו שמישהו בסוף רואה את זה, הרי כל ציור כ"כ קטן, רק אני רואה את זה כי אני יכולה לקרב אלי את הציור במסך בלי הגבלה כמעט), ואז אח"כ אני מתאכזבת כשאני רואה כל ציור כזה פיצי בתוך משבצת בתוך הקומיקס. אף אחד לא רואה כמה השקעתי...:(
אני מנסה לעבוד על זה...:rolleyes:

אולי כדאי לך להיתכוונן מלכתחילה לציורים ועבודות שבהם יש ביקוש לסצנות
יחידות וגדולות יותר,כמובן עד כמה שהדבר מתאפשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה