ביגוד סטיליסטי לבת 4-יד שניה

• הוסף לסימניות
ביתי בת 5 כיום,
אני מעונינת למכור את בגדי החורף שלה משנה שעברה.
וכן את הקיץ של השנה הנוכחית.
מדובר בביגוד מ zara/ next/benetton/ h&m/ועוד.
יש לציין שאני שומרת במיוחד על הבגדים. והם במצב מצוין.
המחיר הוא חצי מהמחיר שהפריט נקנה.
באישי פרטים.

• הוסף לסימניות
תתחילי להעלות תמונות של הבגדים ומחירים..

• הוסף לסימניות
אני לא מעונינת לעלות לפורום
מי שרצינית תיצור איתי קשר באישי.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני אומרת, אבל זארה, H&M, נקסט ובנטון לא עומדים באותו מקום בסולם הסטייליסטיות.

חוץ מזה, מי שקונה את זה מקבלת בגדים של לפני 2 עונות, בעוד היא יכולה בסוף עונה לקנות גם כן בחצי מחיר מהמחיר המקורי, ולהלביש בגדים חדשים מלפני עונה באותו מחיר.
אני צודקת? או שגם את קנית בסופי עונות ומדובר על חצי מחיר ממחירי סוף עונה?

ונקודה שלישית, ומאוד חשובה לעניין,
באיזה סוג בגדים מדובר?
האם בסטים שיקיים ומושלמים אחד אחד, או סתם בחולצה וחצאית פשוטות שניקנו מהחברות הנ"ל?

בכל אופן, אשמח אם תעלי דוגמאות.
מעניין לראות.

• הוסף לסימניות
דת הסטייליסטיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה