ביג פיישן אשדוד

• הוסף לסימניות
תגידו מה קורה עם המתחם הזה באמת חרדים לא קונים שם

• הוסף לסימניות
אני אישית לא דורכת שם בגאוה גלויה,אבל לצערינו יש שם הרבה חרדים וחבל ועצוב,כי אם כולנו כאיש אחד לא היו דורכים שם המתחם היה סגור בשבת.
לא באה לחנך אף אחד ולא להטיף רק אומרת את דעתי.

• הוסף לסימניות
רוב רובו של הציבור לא דורך שם. ב"ה.

המתחם לא היה נסגר, כי הוא משמש קהל דרומי נכבד מאד. הוא ממש א מיועד רק לתושבי העיר. מיקומו יעיד על כך...

• הוסף לסימניות
(אצלנו בכל אופן) מסתכלים מאוד בחומרה על מי שהולך לשם
כמין "ייהרג ואל יעבור" כזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;n5034677:
רוב רובו של הציבור לא דורך שם. ב"ה.

המתחם לא היה נסגר, כי הוא משמש קהל דרומי נכבד מאד. הוא ממש א מיועד רק לתושבי העיר. מיקומו יעיד על כך...
אז סתם לידיעה הציבור כן הולך לשם כולל חסידיות מכלל החסדיות שהרבנים שלהם אסרו,אמרה לי חברה ספרדיה שמפוצץ שם אשכנזים.
הכי הייתי בהלם ששכנה אמרה ששאלה רב והתיר לה ללכת לשם כי אין באשדוד את החנות שרצתה ורק שם יש וכולה דובר על מוצר איפור.
ואני כן בדעה שזה היה נסגר בשבת.

• הוסף לסימניות
באמת עצוב...
בסביבתי אין מי שביקר שם.

לגבי סגירה, אני מעבירה מה ששמעתי, לי אישית אין מושג מה קורה שם, כאמור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה בנט;n5035378:
אז סתם לידיעה הציבור כן הולך לשם כולל חסידיות מכלל החסדיות שהרבנים שלהם אסרו,אמרה לי חברה ספרדיה שמפוצץ שם אשכנזים.
הכי הייתי בהלם ששכנה אמרה ששאלה רב והתיר לה ללכת לשם כי אין באשדוד את החנות שרצתה ורק שם יש וכולה דובר על מוצר איפור.
ואני כן בדעה שזה היה נסגר בשבת.

בדיוק האוכלוסיה שממלאה,לצערינו, את פארק שפיים,ממימדיון ,לונה פארק ועוד(כי אין למצוא העתק שלהם בציבור שומרי שבת)
רוב רובה של אשדוד החרדית ב"ה נמנעת עד כדי סלידה מלדרוך במקום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rog;n5035542:
בדיוק האוכלוסיה שממלאה,לצערינו, את פארק שפיים,ממימדיון ,לונה פארק ועוד(כי אין למצוא העתק שלהם בציבור שומרי שבת)
רוב רובה של אשדוד החרדית ב"ה נמנעת עד כדי סלידה מלדרוך במקום

למה להוציא לע"ז על האשדודים?
:(:(:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rog;n5035977:
כדאי לך לקרוא שוב את ההודעה שרשמתי..

סליחה!!!
או ששינית??.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה