בידה - קצת דחוף...

• הוסף לסימניות
בה"י

שלום וברכה!

בשביל בידה - לא אסלה נפרדת ולא צינור, אלא משהו מכל סוג שהוא שיושב על האסלה (ואם כבר מה מומלץ מההיצע? אולי צינור כן טוב יותר?)

האם צריך להוסיף לזה נקודת מים נפרדת על הקיר או שזה מתחבר לאסלה בדרך כלשהי? מדובר על אסלה סמויה.

הקבלן שלנו אמר שאין צורך, אבל באחד האשכולות כאן היה נשמע שכן צריך. מישהו יודע ומבין בזה?

די דחוף, כבר סוגרים את התכניות...

הרבה תודה!

• הוסף לסימניות
לא יודעת
אצלי סמויה וככה זה

אני חושבת שאם האסלה לא סמויה יש משו שמפצל את נקודות המים,
נראה לי...

• הוסף לסימניות
לא יודעת
אצלי סמויה וככה זה

אני חושבת שאם האסלה לא סמויה יש משו שמפצל את נקודות המים,
נראה לי...
ומדובר אצלכם בבידה שמונחת על האסלה, הבנתי נכון?

אשמח גם לשמוע פרטים שלי מי המוצר שלכם והאם אתם מרוצים, או שעדיף צינור עם טוש קטן. הרבה תודה!

• הוסף לסימניות
ניאגרה סמויה חובה להוסיף בתוכנית עוד נקודת מים קרים, ואפשרי גם חמים. זה תלוי בכם.
לניאגרה לא סמויה יש נקודת מים חיצונית ממילא.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם

שאלתי את בידן, הם אמרו שבסמויה צריך אכן נקודה מימין ליושב ואם רוצים אסלה שמתחממת , צריך גם חשמל משמאל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה