קורונה בידוד-מעון החזר כספי

• פותח הנושא תק
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם נכנסו לבידוד בגלל שאחד הילדים בכיתה של הבן שלי במעון נמצא חיובי לנגיף.
יש למשהו מידע האם אני צריכה לקבל זיכוי כספי על הימים האלה מהמעון?

• הוסף לסימניות
לכאורה לא.
פחות או יותר המצב הוא שהאזרחים הקטנים משלמים כל הזמן על 0 שירות.
המנהלת צריכה לשלם לגננות שבבידוד ימי מחלה -
אז האזרח הקטן ישלם על שיקות שלא קיבל.

זה תקף במעונות , צהרונים , בתי ספר , קייטנות
ובמקדמות לאולמות שמחה ...
וכולם טוענים שהם יקרסו אם הם לא יגבו כסף....
רק תדמיינו שהזמנתם מכשיר חשמלי ולא קיבלתם אותו והמקדמה לא מוחזרת
ובעל החנות יטען - החנות שלי תקרוס אם אני אחזיר לך את המקדמה על מוצר שלא סופק ולא יסופק.
שתקרוס. זה לא העסק של הקונה הוא לא אמור להחזיק את החנות של בעל הבית אלא רק לקבל תמורה לכספו.

הם שכחו שהם גובים כסף בשיא החוצפה מאנשים פרטיים
שלא קיבלו מהם תמורה
וכל "אשמתם" היא שהם שילמו מקדמה על שירות שהובטח להם.
ולא מביטוח לאומי או קופה ציבורית אחרת ...

ואין שום עיסוק ממשלתי בהחזרת המקדמות הללו.
כל התשלומים של האזרח הפרטי ממשיכים חופשי.... בין אם קיבל תמורה ובין אם לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה