קורונה בידוד

• הוסף לסימניות
אם אחד מבני המשפחה חולה, ונמצא בתוך חדר סגור ומבודד משאר בני המשפחה
אחרי 14 יום צריך לעשות בדיקה לשאר בני הבית או אפשר לצאת לחופשי?

• הוסף לסימניות
אפשר לצאת , כבר לא מדבק, גם אם ח"ו משהו נדבק

• הוסף לסימניות
אפשר לקצר את זה ל10 ימים
על ידי זה שעושים בדיקה

• הוסף לסימניות
אבל אם אני לא עושה בדיקה, אני יכולה לצאת אחרי 14 ימים? או שאני צריכה אישור ממשהו

• הוסף לסימניות
אבל אם אני לא עושה בדיקה, אני יכולה לצאת אחרי 14 ימים? או שאני צריכה אישור ממשהו
לא צריכה.
אם רוצים לצאת אחרי 10 ימים , עושים בדיקה בימים הראשונים ועוד בדיקה ביום התשיעי.

אבל אם אתם כבר לא ביום הראשון של הבידוד , יכול להיות שכבר עדיף לא לעשות בדיקה, כי כרגע זה יכול רק להאריך את הבידוד (במקרה שמשהו יצא חיובי ח"ו)

• הוסף לסימניות
תודה רבה, נמתין בסבלנות עד שיגמרו ה14 יום,
אפשר לצאת על הבוקר או זה לפי השעה שעשו את הבדיקה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה, נמתין בסבלנות עד שיגמרו ה14 יום,
אפשר לצאת על הבוקר או זה לפי השעה שעשו את הבדיקה?
לפי מה שכתוב באתר משרד הבריאות זה אותה השעה בה נפגשתם עם החולה....
ציטוט מהאתר:
מי שהיו במגע עם חולה מאומת חייבים להיות בבידוד עד שיחלפו 13 יממות מלאות + השעות שנותרו עד 24:00 ביום ה-14 מהמפגש האחרון עם החולה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה