בידיים של אבא

• הוסף לסימניות

מוקטן.jpg

• הוסף לסימניות
מקסים
השילוב בין הרקות של התינות לגבריות של אבא
תאורה יפה מאוד

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה ומביעה!
הוא נראה כל כך מבסוט ונינוח:)

• הוסף לסימניות
איזה רוגע
מקסים

• הוסף לסימניות
מקסים
השילוב בין הרקות של התינות לגבריות של אבא
תאורה יפה מאוד

תודה שירה!
גם אני אהבתי את הניגודיות...

תמונה מקסימה ומביעה!
הוא נראה כל כך מבסוט ונינוח:)

תודה רחל!
למען האמת, זאת התמונה האחרונה כמעט שצילמתי אחרי שהוא התעורר,
והייתי על סף ייאוש ממנו... :)

איזה רוגע
מקסים

תודה ברכי!

• הוסף לסימניות
מצוין

בקטנה, הפריע לי קצת שהאחורי לא מגיע לכתף ימין

• הוסף לסימניות
תמונה מקיסמה
מספרת הרבה
תאורה מדויקת

• הוסף לסימניות
מצוין

בקטנה, הפריע לי קצת שהאחורי לא מגיע לכתף ימין

מסכימה איתך, פשוט היתה לי רק כוורת אחת...
וכנראה שמטריה לא עושה את העבודה 100% כמו שצריך :rolleyes:

תמונה מקיסמה
מספרת הרבה
תאורה מדויקת

תודה ציבי!

איזה שלווה ורוגע!

תודה!

• הוסף לסימניות
מושלם.
תמונה שממלאת את הלב בכ"כ הרבה תינוק!
אומרים את זה וואו, זה טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה