אשמח לדעת האם ביטוח לאומי מסונכרן עם התמ"ת, תודה
ר רחלה. משתמש מקצוען הדמיות בתלת מימד עיצוב ואדריכלות פנים 10/5/18 הוסף לסימניות #1 אשמח לדעת האם ביטוח לאומי מסונכרן עם התמ"ת, תודה
I imac100 משתמש מקצוען • 10/5/18 הוסף לסימניות #3 לא. אבל יבוא היום בו הם ידרשו להביא אישורים כמו בארנונה
ל לילי 1 משתמש מקצוען 10/5/18 הוסף לסימניות #4 בינתיים לא הביטוח לאומי גם לא מסונכרן עם עצמו. באגף א אין נתונים מאגף ב יש פרוייקט רחב היקף של סנכרון מידע של כל משרדי הממשלה
בינתיים לא הביטוח לאומי גם לא מסונכרן עם עצמו. באגף א אין נתונים מאגף ב יש פרוייקט רחב היקף של סנכרון מידע של כל משרדי הממשלה
S szn משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עריכה תורנית 13/5/18 הוסף לסימניות #5 האם מס הכנסה כן מסונכרן עם התמת?
ה המוכשר !!! משתמש סופר מקצוען 26/7/22 הוסף לסימניות #7 נכתב ע"י תרזהמיי: יש חדש? הבנתי שיש השנה סינכרון לחצ/י כדי להרחיב... דרוש מידע - תמת תשפג בהמשך לאשכול הזה מעונות יום תשפב מה עושים כדי שהמצב ההזוי שעברנו השנה לא יחזור על עצמו גם בתשפג לאיזה גורמים צריך לפנות כדי שעובדי המערכת יתוגברו וכל ההתנהלות תתנרמל ע"מ שנוכל לקבל הנחות לשנת תשפג בתחילת השנה ולא אחרי ששנת הלימודים כבר נגמרת. www.prog.co.il
נכתב ע"י תרזהמיי: יש חדש? הבנתי שיש השנה סינכרון לחצ/י כדי להרחיב... דרוש מידע - תמת תשפג בהמשך לאשכול הזה מעונות יום תשפב מה עושים כדי שהמצב ההזוי שעברנו השנה לא יחזור על עצמו גם בתשפג לאיזה גורמים צריך לפנות כדי שעובדי המערכת יתוגברו וכל ההתנהלות תתנרמל ע"מ שנוכל לקבל הנחות לשנת תשפג בתחילת השנה ולא אחרי ששנת הלימודים כבר נגמרת. www.prog.co.il
ה המוכשר !!! משתמש סופר מקצוען 26/7/22 הוסף לסימניות #10 נכתב ע"י rachelgo: שלחו לי שמה01.08 יש סינכרון לחצ/י כדי להרחיב... מה הכוונה שלחו? סתם שמועות או מישהו מוסמך? ומי שיגיש עד אז?
נכתב ע"י rachelgo: שלחו לי שמה01.08 יש סינכרון לחצ/י כדי להרחיב... מה הכוונה שלחו? סתם שמועות או מישהו מוסמך? ומי שיגיש עד אז?
פ פיג משתמש פעיל • 31/7/22 הוסף לסימניות #11 נכתב ע"י rachelgo: שלחו לי שמה01.08 יש סינכרון לחצ/י כדי להרחיב... מי שלח לך? גורם מוסמך?
פ פיג משתמש פעיל • 31/7/22 הוסף לסימניות #12 נכתב ע"י עד מתי: לפי ידיעתי השנה יש סיכרון לחצ/י כדי להרחיב... מאיזה תאריך?
R redo משתמש מקצוען סאונד והפקות אולפן 31/7/22 הוסף לסימניות #13 אם אני ישלח טפסים עד 01/08 אז זה לא יהיה מסונכרן?