דרוש מידע ביום בהיר אחד נחת לי בחשבון סכום כסף לא מבוטל :)

• הוסף לסימניות
לא יודע אם שאלת ברצינות, לכן אשיב:
מבלי להיכנס לדיון אם הם בסדר או לא, עצם העובדה שיש אנשים שזה עלול לערער אצלם את האמון בקופה הזו, הופך את הסיפור הזה לסיפור שמזיק להם.
וכנפסק בחפץ חיים, לשון הרע הוא (גם) מה שיכול לגרום נזק למסופר עליו, גם אם זה לא גנאי.
-
לי הסביר פעם פקיד, שהסיבה שהבנקים דורשים מילוי שם היא כדי שניתן יהיה להוכיח במקרים של טעות בפרטי החשבון.
אם אפשר לא להמציא דברים השם בההעברה אתה יכול לכתוב סינוואר או חתולה
מצ"ב

• הוסף לסימניות
אז זהו, שיש כזה מושג: ט.ל.ח., מאמין ששמעת על זה פעם.
והארגון הזה כנראה מחלק כספים לאנשים נזקקים, וכנראה טעו בחשבון. הגיוני, לא?
נכון.
אבל סיפרת רק על ה-ט. ולא על ה- ל. ח.

• הוסף לסימניות
מבלי להיכנס לדיון אם הם בסדר או לא, עצם העובדה שיש אנשים שזה עלול לערער אצלם את האמון בקופה הזו, הופך את הסיפור הזה לסיפור שמזיק להם.

אם האנשים האלו מאמינים בקופה בגלל שהקופה מעולם לא טועה
אז האמון הזה מוטעה וצריך להפסיק אותו (שהרי הנה הם טועים)
ואם הם לא מאמינים שהוא לעולם לא טועה
אז האמון לא ייפסק

• הוסף לסימניות
השם בההעברה אתה יכול לכתוב סינוואר או חתולה
ממש מוזר, לי היה סיפור עם מישהו שניסה פעמיים להעביר לי כסף ולא הצליח רק בגלל שהייתה טעות קטנה בשם שאליו הוא רצה להעביר את הכסף.

• הוסף לסימניות
אם האנשים האלו מאמינים בקופה בגלל שהקופה מעולם לא טועה
אז האמון הזה מוטעה וצריך להפסיק אותו (שהרי הנה הם טועים)
ואם הם לא מאמינים שהוא לעולם לא טועה
אז האמון לא ייפסק
השאלה היא מה עושים אחרי שטועים, איך מתקנים מה שאפשר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי קרה כזה סיפור שקיבלתי כמה אלפי שקלים לחשבון בנק שלי
מה שהיה מוזר זה שזה היה מבן אדם פרטי ולא איזה עמותה או משהו
הלכתי לסניף והם יצרו קשר עם עם הלקוח מסתבר שהם טעו עם מספר חשבון.....
ומה עשיתם ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה