דרוש מידע ביום י"ד שבט חל יום ההילולה של ר' יצחק אבוחצירא זצ"ל

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אפשרי תמיד...
כמו "פרשת המן" שאפשר (וצריך) לומר כל יום

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי את זה במייל
אין לי מקור

קבצים מצורפים

• 1642309955551872483851.jpg
    1642309955551872483851.jpg
    KB 168.3 · צפיות: 125
  • הוסף לסימניות
מי הוא אותו צדיק?
אשמח לשמוע עליו משהו אפעס' להתחבר.

• הוסף לסימניות
בטבעי אני הפך המיסטיקה גם שהיא הפכה לטרנד בכל מודעה עלון וכו'
אבל הנה גם קופת העיר "נכנעו" ויצאו השבוע בפרסום על לא פחות ולא יותר נסיעה למרוקו להילולת ר' יצחק הקד' בטולאל (עיירה סמוכה לארפוד מקום מושבם של רבים מצדיקי בית אבוחצירא ובסמיכות לתפיאללת מקום מושבו של סידנא בבא סאלי)
המעניין הוא שהנוסעים הם שלושה 1. הרב גלאי (לטאי) 2. הרב אלקריף (מרוקאי) 3. הרב בן שמעון (חלבי)
והמסע כולל סגולת הערק הנודעת
קיבוץ גלויות לא רק במובן הגיאוגרפי אלא גם במובן התרבותי - אני לא אנתרופולוג אבל בהחלט זה מדהים לראות את החיבורים האלה.

(נ.ב. אני בכלל לא נכנס לנושא של מטרות היזמים, בסוף בכל בית חרדי נוחת העלון עם המידע על הסגולה, על הצדיק וכו')

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה,
כידוע במוצ’’ש תחול הילולת ר’ יצחק אביחצירא.
מישהו מכיר את סגולת הארק ?
מה צריך לרשום או להבטיח ?

אשמח לדעת לתועלת כולם.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
היום היארצייט של הצדיק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה