- הוסף לסימניות
אפשר גם "סתם" להתפלל בלי סגולה מיוחדתאין לנו זמן לחכות שנה![]()
אפשר גם "סתם" להתפלל בלי סגולה מיוחדתאין לנו זמן לחכות שנה![]()
כן בטחאפשר גם "סתם" להתפלל בלי סגולה מיוחדת
מה זה השטויות האלה? עבודה זרה של ממש
כנ''להאמת קנינו שעברה ובחסדי ה' יתברך עדין לא נושענו.
זה לא אומר שזה יקרה עוד שנה .....אין לנו זמן לחכות שנה![]()
מה צריך בדיוק לעשות, להבטיח סעודה? או רק לרשום על העראק?זה לא אומר שזה יקרה עוד שנה .....
זה אומר שבעז’’ה שנה הבאה תודו על הנס בהילולת הצדיק.
אני גם עשיתי את סגולת הארק שנה שעברה ולא נושעתי.
אז עשיתי היום שוב.
ואת הארק משנה שעברה אני תורמת בל’’נ לסעודת אברכים לכבוד הצדיק מחר.
לרשום על הערק שתודו לה’ בהילולת הצדיק ותפתחו את הבקבוק.מה צריך בדיוק לעשות, להבטיח סעודה? או רק לרשום על העראק?
רגע, הבטחתם סעודה או רק הבטחתם שתפתחו את הבקבוק בהילולת הצדיק?ואנחנו קנינו בשנה שעברה ושכחנו לחלוטין.
פתחתי עכשיו את הפורום והאשכול הזכיר לי את הבקבוק ששוכב בארון
ואני מתרגשת לספר שהבקשה שלנו ב"ה התמלאה בצורה מושלמת, שגם אנחנו לא ידענו לחלום עליה.
באמת אינלי מושג ....
יש כאן מישהו שיודע אם צריך להבטיח סעודה או לא?
שנפתח את הבקבוק בהילולארגע, הבטחתם סעודה או רק הבטחתם שתפתחו את הבקבוק בהילולת הצדיק?
תסתכלי בהודעה שרשמתי למעלהאשמח לדעת מה בדיוק צריך לכתוב על הבקבוק?
על הבקבוק עצמו או על פתק?
אפשר לפרט כמה ישועות או שזה הולך ישועה אחת?תסתכלי בהודעה שרשמתי למעלה
לבקש בקשה אחת ולרשום על הבקבוקאפשר לפרט כמה ישועות או שזה הולך ישועה אחת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים