ביומט מאמצים את "אפקט החתול"?

• הוסף לסימניות
מה קרה לביומט? נגמרו להם הרעיונות?

אני פותחת עיתון ונדהמת לגלות קופי חיקוי מדויק לפרסומת של אריאל מלפני כ- 13 שנה

"הילד שלי הוא זה שבחולצה הלבנה..."

והנה משהו נחמד לקינוח...

• הוסף לסימניות
מה זה אפקט החתול?

ל"טייד" יש עכשיו פרסומת בדיוק בכיוון הזה, בציבור הכללי...

• הוסף לסימניות
אפקט החתול= הציבור שוכח...

החתול בורך כידוע בזיכרון קצר...

מה זה "בכייון הזה"? מעולם לא ראיתי שתי חברות עם פרסומת זהה באותו קופי בדיוק, כמו אריאל וביומט.

• הוסף לסימניות
אריאל וביומט הן אחיות, שתיהן בנות לאמא פרוקטר אנד גמבל,

(אני זוכרת עוד מימי ילדותי את הג'ינגל שלהם: ביומט אלפים הלבן החדש, לבן יותר מלבן.... )

• הוסף לסימניות
גם אני נדהמתי הבוקר לראות את השכפול מאריאל.
גם אם החברות אחיות, לא ראוי להתייחס לכל אחות בנפרד?
(אגב, אולי בשל לחץ הבוקר, אבל מעיון ראשוני במודעה, לא מצאתי את שם משרד הפירסום).

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה לפני כמה שנים טובות היה כזה פרסום לטייד
ואח"כ לאריאל
אגב זה אותה הפלנינג והקופירייטר (פנינה וינרב) מאגס
שיזמה את הרעיון
כמו שאמרו כאן שתיהן חברות בת לפרוקט אנד ג'מבל

• הוסף לסימניות
גם אני נדהמתי לראות את החיקוי משנים קודמות.
בפירסומת לטייד הפרזנטור היה ילד חינני במסיבת חומש, החולצה הלבנה שלו כמו יצאה אליך מהמודעה.
בחיקוי, החולצה לא מאוד בולטת, הנוף ברקע מטשטש את הפוקוס, ובמידה מסויימת גונב את ההצגה.

נקודה נוספת.
מסיבת חומש מהווה תפאורה קולעת ואפילו גאונית, לסצנה בה אמא ממקדת אל הבן שלה הלבוש בחולצה 'ה'לבנה.
בחיקוי, התפאורה לא כ"כ ראלית. נערים מתבגרים מטיילים בסימטאות ואמא ממקדת אל הבן שלה?? (איפה את אמא? מאחור? עוקבת אחרי מעשי נערי החמד המתבגרים? ואם תגידו זאת תמונה - אז בקשה שימו את התמונה בתוך ויזואל של תמונה. גם הפרזנטורים עצמם...אה....)

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו ל״טייד״ יש עכשיו פרסום בציבור הכללי עם מסר זהה בדיוק,
מה הקטע?

(סרטון שרואים ילדים בחולצות לבנות וילד/ה אחד בחולצה לבנה בוהקת:
״אוף תמיד הגננת בוחרת בי״ ״תמיד המורה בוחר אותי״ וכדו׳)

• הוסף לסימניות
אגב, סתם שאלה קטנטונת - מה התעוררתם עכשיו? הפרסומת הזאת של ביומט מפורסמת כבר כמעט שבועיים...:)

• הוסף לסימניות
זה הפרסום עם תמונה של שלושה בחורים? :)
איפה הציצית שלהם?:eek::confused::eek::confused:

• הוסף לסימניות
ואני לא רוצה להיות האמא של הבחור הזה שמסתובב בטל ברחובות…

באמת, זה מי שאני רוצה שייצג אותי?! מתביישת בו!!!!

(ואל תתחילו להטיף לי מוסר על היחס למתבגרים והצורך שלהם לקצת שחרור. אני יודעת את זה בעצמי. אבל מה לעשות שבמושכל ראשון, הבחור (הפרחח - לא מתאפקת להוסיף) בתמונה הוא ממש לא מי שאהיה גאה בו?!)

• הוסף לסימניות
זה הפרסומת של טייד

מסתובב עכשיו בפרסומות...
להדגיש את החולצה הלבנה

קבצים מצורפים

• טייד.mp4
    1.1 MB · צפיות: 28

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה