- הוסף לסימניות
יש למישהי תשובה?מה עדיף לביות מלא בשערי צדק ד' או ד'1?
בגדול מה ההבדל בשערי צדק בין ביות בג' לד' או לד'1?
יש למישהי תשובה?מה עדיף לביות מלא בשערי צדק ד' או ד'1?
אני הייתי במחלקה ב' - ביות חלקי לפני חודשיים והיה מושלםהדסה הר הצופים מחלקה ב' לא להתקרב בשום פנים ואופן יחס מזעזע ודוחה
ג' וד' הם מחלקות חדשות ומפוארותיש למישהי תשובה?
אוף למה הורידו את הלילה הנוסף בהדסה בייבי....לפני שנתיים בהר הצופים, מהמם!!!
מחלקה חדשה, אחיות סבלניות, אוירה נעימה, שקט,
נהנתי מאד!!!!
נכוןהדסה הר הצופים מחלקה ב' לא להתקרב בשום פנים ואופן יחס מזעזע ודוחה
אם טכנית את לא יכולה לקום מהמיטה הם יאפשרו לך ביות מלא רק אם ישאר איתך מישהו ללילה הראשון (זאת אם ילדת בלילה שאז השעות הראשונות זה הלילה, אין לי נסיון בענין הזה מלידת בוקראני אשמח לנצל את הפורום הזה ולא לפתוח חדש כי יש המון מידע אבל לא יודעת כמה מעודכן.
יש לי נסיון רב בהר הצופים, דווקא חוויות לידה מושלמות ממש (אפילו שבדיעבד אני חושבת שיכלו לעזור לי יוצר ללדת טבעי ולשנות תנוחות כי האפידורל לא השפיע כי כנראה לא הוכנס נכון...כמה פעמים.ללידה הזו אני באה מודעת הרבה יותר ובכלל לא אנסה אפידורל .....אבל כן רוצה כמה שיותר עזרה בתנוחות, בעזרים, אולי במים...)
יש למשהי נסיון בלידה טבעית בהר הצופים?
שאלה 2...
מחלקה ג בהר הצופים...
הייתי תמיד במחלקה א עם 3 בחדר זה היה נוראי ממש אבל מצד שני הטיפול בי ובתינוק היה מסור מאד מאד אבל קשה לי התנאים.....
מה קורה בג? יהיה מקום...? איך החדרים? איך זה כם עוד יולדת בביות מלא....?
אחרי הלידה אם אני מבקשת ביות מלא ואז מגלה שיש לי שעות קשות מפתיעות שאני לא יכולה לקום מהמיטה גם לא טכנית....הם יעבירו אותי מחלקה או יישארו ויעזור לי עם התינוק?.
ושאלה השאלות...
הר הצופים או עין כרם...
כמובן ממי שילדה בשניהם....
אני אשמח לכל מידע...
וכמובן המידע הזה לא עוזר רק לי אלא בטח להרבה עוקבות שיעקבו....
זה נורא תלוי בתינוקאני אומרת שצריך חדרים נפרדים למבייתות בלידה ראשונה..
מנסיון מ4 כולם רגועים נורמלי כשטוב לנםזה נורא תלוי בתינוק
אצלי נניח בלידה ראשונה התינוק היה ממש נחמד
התינוק השלישי לעומת זאת צרח ברמה שריחמתי על היולדת לידי
אבל לא ממש היה לי מה לעשות חוץ מלשוטט איתו על הידיים (שגם אז הוא צרח)
התמזל מזלךמנסיון מ4 כולם רגועים נורמלי כשטוב לנם
אולי רק האחרונה שיצאה בוואקום והיה לה שטפי דם צרחה ברמה שלמנובימול....
לא נראה לי שיש שיש הבדל מהותייש למישהי תשובה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //