טיול בחו"ל ביז איירליינס ביטלה לי את הטיסה

• הוסף לסימניות
הזמנתי טיסה ל 22 בינואר בחברת ביז איירליינס
היא הייתה אמורה לחזור לטוס לישראל ב 17 בדצמבר
ואתמול הם ביטלו את הטיסות שוב עד ל25 בדצמבר
וכרגע אני רואה באתר החברה שהיא הורידה את כל הטיסות לישראל
החברה לא שלחה לי שום מייל על הביטול
אבל שאני נכנס לעמוד ההזמנה רשום לי שהטיסה מבוטלת (מצורף צילום מסך)
אשמח לדעת אם מישהו יודע פרטים על הביטול הזה
והאם החברה באמת ביטלה את כל טיסותיה לישראל
מכיוון שאני מעוניין להזמין טיסה חלופית
מוזר לי שהחברה לא הודיעה לי על כך
האם החברה הייתה אמורה להודיע לי ואם היא לא הודיעה זה אומר שהטיסה לא בוטלה
וכן אשמח לשמוע על מי שהתמודד עם החברה הזאת בעבר בנוגע להחזר הכספי
תודה רבה

לינק לאתר החברה

צילום מסך 2024-12-18 225708.png

• הוסף לסימניות
אם יש לך יותר מידע אשמח גם אני הזמנתי טיסה לאותו תאריך
אך בדקתי באתר וזה לא קשור לטיסות לישראל כי גם לא טיסה מכל יעד לכל יעד שהיא מפעילה טיסות לא מופיע כבר באתר למשל בוקרשט -קישינב וכו' זה נשמע מעניין
השאלה אם זה מראה שהחברה לא מצליחה כלכלית הרי היא חברה חדשה ישנה שהיא בעצם חברה אוקראינית שקרסה במלחמה באוקראיינה ואולי עכשיו ניסו להתרומם ולא מצליחים (או הונאה)

• הוסף לסימניות
חוות דעת על החברה
יש חוות דעת לפני יום שהם ביטלו יום לפני המראה זה אומר גם שזה לא ביטול שקשור למלחמה בישראל אלא משהו יותר רציני לדעתי

• הוסף לסימניות
מייל שקיבלתי היום
Stimați pasageri!

Vă informăm că, din motive de siguranță, toate zborurile companiei aeriene Bees Airlines din și spre Tel Aviv au fost anulate. Compania a făcut numeroase încercări de a restabili aceste zboruri, deoarece această destinație este una strategică pentru noi. Cu toate acestea, în prezent, acest lucru nu este posibil. Ne cerem scuze pentru incomoditățile cauzate de anulare.

Prin acest mesaj vă informăm că, zborul companiei aeriene Bees Airlines, E8910 Tel Aviv Suceava 26 Mar 2025 a fost anulat.

Pasagerilor care au bilete pentru acest zbor le propunem rambursarea mijloacelor bănești pe cardul utilizat la paltă.

Din cauza suprasolicitării liniei telefonice, vă rugăm să trimiteți toate solicitările legate de rezervări la adresa de email <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

Vă mulțumim pentru înțelegere!

• הוסף לסימניות
בהחלט הם שלחו לי מייל היום שהטיסה מבוטלת
שימו לב יש ב-wizz מחירים ממש טובים לבוקרשט, 300 ש"ח לכיוון, ועם מועדון 260

• הוסף לסימניות
מייל שקיבלתי היום
Stimați pasageri!

Vă informăm că, din motive de siguranță, toate zborurile companiei aeriene Bees Airlines din și spre Tel Aviv au fost anulate. Compania a făcut numeroase încercări de a restabili aceste zboruri, deoarece această destinație este una strategică pentru noi. Cu toate acestea, în prezent, acest lucru nu este posibil. Ne cerem scuze pentru incomoditățile cauzate de anulare.

Prin acest mesaj vă informăm că, zborul companiei aeriene Bees Airlines, E8910 Tel Aviv Suceava 26 Mar 2025 a fost anulat.

Pasagerilor care au bilete pentru acest zbor le propunem rambursarea mijloacelor bănești pe cardul utilizat la paltă.

Din cauza suprasolicitării liniei telefonice, vă rugăm să trimiteți toate solicitările legate de rezervări la adresa de email <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

Vă mulțumim pentru înțelegere!

אם יש לך יותר מידע אשמח גם אני הזמנתי טיסה לאותו תאריך
אך בדקתי באתר וזה לא קשור לטיסות לישראל כי גם לא טיסה מכל יעד לכל יעד שהיא מפעילה טיסות לא מופיע כבר באתר למשל בוקרשט -קישינב וכו' זה נשמע מעניין
השאלה אם זה מראה שהחברה לא מצליחה כלכלית הרי היא חברה חדשה ישנה שהיא בעצם חברה אוקראינית שקרסה במלחמה באוקראיינה ואולי עכשיו ניסו להתרומם ולא מצליחים (או הונאה)

@כולם @יהודי קטן
אשמח לדעת האם קיבלתם החזר על הטיסה ואם כן איך,
כי אני שלחתי מייל לחברה ולא קיבלתי שום תגובה,
מה שעשיתי זה פניה לחברת האשראי לביטול העסקה אבל אני לא יודע איך זה התקדם
והאם חברת האשראי באמת תוכל לעשות החזר
אשמח לעזרה ממכם איך ניתן לקבל החזר.

• הוסף לסימניות
חברת האשראי תמיד יכולה לעזור, אבל זה אורך זמן.
עקרונית אתם זכאים לטיסה חלופית או החזר כספי.
[במידה והחוק לא תבוטל...]
בכל מקרה, אם צריך עזרה בקבלת פיצוי כספי מהחברה אפשר לפנות אלינו באמצעות הטופס שמופיע בחתימה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה