ביחד עם אבא (ילדה בת 6)

• הוסף לסימניות
יופי של תמונות.
(בתמונה הראשונה, תעבירי את החתימה למעלה...)

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד! משדר את כל האהבה והביטחון שבעולם שילד רוצה להרגיש אצל הוריו...

• הוסף לסימניות
מיוחד!!
כמה שאני אוהבת תמונות של אבא וילד/ה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד רבקי

ההתקדמות שלך נהדרת

• הוסף לסימניות
הקונטרס המהמם בתמונה השניה של הידים הגבריות
והעור הרך של הילדה, יפהפה!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם! מה שבעיני יפה בתמונות האלו שהן ספונטניות לגמרי. (גם השנייה) זה היה ממש בסוף הצילומים, האבא הצטרף בסוף, הם השתוללו על הדשא ופשוט צילמתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1105268:
הקונטרס המהמם בתמונה השניה של הידים הגבריות
והעור הרך של הילדה, יפהפה!!

נקבוביות העור של האבא, מחודדות בצורה מוגזמת.
אפשר לבצע חידוד סלקטיבי באמצעות מסכה.

• הוסף לסימניות
מקסים! כיף של זרימה

• הוסף לסימניות
מקסים ומביע!!!
גם אותי תפסה התמונה השנייה - הקונטרסט בטקסטורות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1105282:
תודה לכולם! מה שבעיני יפה בתמונות האלו שהן ספונטניות לגמרי. (גם השנייה) זה היה ממש בסוף הצילומים, האבא הצטרף בסוף, הם השתוללו על הדשא ופשוט צילמתי
את זה הכי אהבתי!
טבעי, ספונטני, תפיסה של רגע שלא יחזור,
והתוצאות מדברות בעד עצמן.
באיזו עדשה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1105346:
נקבוביות העור של האבא, מחודדות בצורה מוגזמת.
אפשר לבצע חידוד סלקטיבי באמצעות מסכה.

יש מצב.
תמיד אחרי שאני מקטינה כדי להעלות אני מחדדת עוד טיפה. כנראה שם חידדתי מידי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה