• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרחבים;589634:
בכלל, הפנים לא מאולצות - (אולי אלו מבטים של ילדים חסידיים)

אם כך, איך נראים מבטים מאולצים של ילדים חסידיים?

:eek:

• הוסף לסימניות
אני מקוה שלא התכונת ברצינות בקשר למבטים החסידיים :)
הבת (החסידית) שלי רואה עכשיו את התמונה ואומרת לי: "למה אמא שלהם אומרת לא לזוז?"
והיא לא יודעת לקרוא...

• הוסף לסימניות
כשכותבים למישהו מחמאות משום מה הוא אף פעם לא יתלונן שכולם כבשים מעניין למה ?

• הוסף לסימניות
ניראים ככבשים בגלל שחושבים משהו ואין אומץ להגיד... עד שמשהו אחר יגיד אז גם אני יכול ...!
התמונה יפה... אם לא יודעים בדיוק איך להסתכל על תמונה (כמוני)...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרחבים;589634:
גם אני חושבת כך כנ"ל, אולי אתם מרגישים מומחים יותר כאן בפורום שעונים אחד קופי על השני.
בכלל, הפנים לא מאולצות - (אולי אלו מבטים של ילדים חסידיים)
אולי הרקע מימין קצת בהירה מדי, אבל עד כדי לשלול את התמונה?
ועוד אחד אחרי השני, הראשון שולל והשני והשלישי וכו' וכו'.
ותאמינו זאת, בדקתי באשכולות נוספים אלו אותם אנשים (מנסיון) שמנסים להתאים עצמם לדעותיהם של אחרים.
!!!!

מה את חושבת שילדי החסידים הם מומיות
ואחר כך יאשימו את החילונים בבורות ...

• הוסף לסימניות
"חברה תרגיעו" אין צורך להשמיץ מבטים של אף אחד ובטח לא של חסידים! כולה תמונה
וסה"כ אחרי שדניאל נ הסביר מה הוא ראה בתמונה (משום מה אני לא ידעת איך מביאים)ציטוט
הסכמתי עם הדעה הרווחת אכן הילדים נראים מאולצים
ותדה לכל המעירים והמאירים!

• הוסף לסימניות
תמונה חמודה.
אהבתי את המיקס של הבגדים... אולי לא כ"כ קשור אבל בכ"א.
בתמונה אחת קידי שיק יורו קידס וקנדי.
אומץ לאמא.
אגב הילדים נראים כמו שילדים נראים שמצלמים אותם! לא ראיתי ילד שלא נראה קצת מאולץ. (אם כי יכול להיות שהם ככה נראים סגנון של ילדים טובים.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה