- הוסף לסימניות
אמאלה, זה קצת יותר ממינימום...הציעו לי בכלל בתל אביב שכר של 6400 ל8.5 שעות...
בעיקרון זה מתחיל ב 1000 לשעה חודשית
אגב, בסוכנויות ביטוח השכר גבוה יותר וגם העבודה בדרך כלל נעימה יותר
אמאלה, זה קצת יותר ממינימום...הציעו לי בכלל בתל אביב שכר של 6400 ל8.5 שעות...
משתנה מאדם לאדםוהאם זה תחום שכיף לעבוד בו ? הרי אם עובדים עם אנשים זה יכול להיות שוחק לא?
אני עובדת בסוכנות פרטית באיזור הצפון, אין הרבה עבודה במקום חרדי נטו,
אבל הצוות במשרד כולו נשים, ומאוד באים לקראתי לקראתי בכל מה שקשור לדת, סה"כ אנחנו עובדות פה 2 חרדיות מתוך 17 עובדים.
שמעתי עוד על כאלו שעובדות במשרדים בסגנון הזה
כל עבודה עם אנשים יכולה להיות שוחקת כמובן,
אני אישית מרגישה שאני כל הזמן נתקלת בדברים חדשים ולומדת כל הזמן כך שזה לא משעמם אותי.
באמת כל אחת והאופי שלה.
עבדתי כ5 שנים בחברת ביטוח (הראל) לפני שעברתי לסוכנות, זה הבדל מאוד גדול.
בסוכנות בד"כ את מרוויחה יותר, ולטעמי גם האווירה משוחררת ונינוחה הרבה יותר מבחינת לחץ עבודה- אבל זה כנראה תלוי גם בסגנון המקום שעובדים בו.
אני אוהבת גם שבסוכנות יש לך את תיק הלקוחות הדי קבוע שלך, שעם חלקם את יוצרת איתם קשרים ומתקשרת איתם באופן קבוע שזה הרבה יותר אישי מאשר לשרת את עשרת אלפי הלקוחות שיש לחברת הביטוח הענקית...
אני עובדת בסוכנות פרטית באיזור הצפון, אין הרבה עבודה במקום חרדי נטו,
אבל הצוות במשרד כולו נשים, ומאוד באים לקראתי לקראתי בכל מה שקשור לדת, סה"כ אנחנו עובדות פה 2 חרדיות מתוך 17 עובדים.
שמעתי עוד על כאלו שעובדות במשרדים בסגנון הזה
כל עבודה עם אנשים יכולה להיות שוחקת כמובן,
אני אישית מרגישה שאני כל הזמן נתקלת בדברים חדשים ולומדת כל הזמן כך שזה לא משעמם אותי.
באמת כל אחת והאופי שלה.
עבדתי כ5 שנים בחברת ביטוח (הראל) לפני שעברתי לסוכנות, זה הבדל מאוד גדול.
בסוכנות בד"כ את מרוויחה יותר, ולטעמי גם האווירה משוחררת ונינוחה הרבה יותר מבחינת לחץ עבודה- אבל זה כנראה תלוי גם בסגנון המקום שעובדים בו.
אני אוהבת גם שבסוכנות יש לך את תיק הלקוחות הדי קבוע שלך, שעם חלקם את יוצרת איתם קשרים ומתקשרת איתם באופן קבוע שזה הרבה יותר אישי מאשר לשרת את עשרת אלפי הלקוחות שיש לחברת הביטוח הענקית...
מצטרפת למה שאת אומרת לגבי סוכנות,עבדתי כ5 שנים בחברת ביטוח (הראל) לפני שעברתי לסוכנות, זה הבדל מאוד גדול.
מכירה מקום שמחפש ?ממש לא...
אולי רק בחרדיים/בפריפריה-
במרכז, שכר בסיס בדרך כלל בסביבות ה -8000-9000 כמתחילה,
לפחות במקומות שאני נתקלתי
רפרנטית זה לא משווקת,
רפרנטית זה בדרך כלל תפקיד תפעולי יותר
המשרות השיווקיות זה או תיאום פגישות או סוכנת
יש לך פרטים שלהם ?הציעו לי בכלל בתל אביב שכר של 6400 ל8.5 שעות...
יכולה לשלוח לי קו"ח rezonilaasot gmail.comמכירה מקום שמחפש ?
כןהאם ניתן לעשות סטאז בחברהאצל מאמנת ולא מאמן?
סטאז בתור סוכנת זה לא קשוחאת עשית סטאז ?
אם כן תוכלי לפרט איך זה עובד
האם זה קשוח?
וכמה אמורים לקבל שכר ?
כל מי שיש לו רשיון 3 שנים יכול להגיש בקשה להיות מאמן.האם ניתן לעשות סטאז בחברהאצל מאמנת ולא מאמן?
יכולה לשלוח לי קו"ח rezonilaasot בג'ימיילמרשה לעצמי להקפיץ אשכול ישן
אני אלמנטרית עם נסיון של שנה. מחפשת בנרות עבודה בשל מעבר דירה
עדיפות לעבודה מלאה מהבית או בעיר ק. גת
מתעניינת גם במעבר לתחום הפנסיוני.(אני כמעט בעלת רשיון פנסיוני ,לפני סטאז)
@אסטרונאוטית , @שוקולד עילית , @רצוני לעשות רצונך , @EstherT -
מחפשים אצלכם אולי עובדות?
מכירות מישהו שמחפש?
אני מאד שירותית , פחות מתחברת למכירות.
תודה!
מה זה איזור המרכז? באיזה עיר? תודהיכולה לשלוח לי קו"ח rezonilaasot בג'ימייל
מגייסים אצלנו עכשיו לכמה משרות, להבנתי מה שמתאים לך מביניהן זה רפרנטית תפעול
אבל העבודה באיזור המרכז ואין מצב לעבודה מלאה מהבית.
מה שמאושר בדרך כלל זה יומיים בשבוע (אחרי הכשרה מלאה כמובן)
פתח תקווה, על ז'בוןטינסקי, ממש צמוד לבני ברקמה זה איזור המרכז? באיזה עיר? תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים