עזרה ביטוח במשנת יוסף

• הוסף לסימניות
האם למשהו יש מושג או איך אפשר לברר האם למשנת יוסף יש חברת ביטוח לנזק בתחנת החלוקה?

• הוסף לסימניות
למה לא את העיריה?

• הוסף לסימניות
אצלינו יש מייל ממנהל התחנה כל שבוע עם חלוקת השעות לפי משפחות, ותוספת בסוף:

שימו לב: מי שמגיע למכירה זה על דעת זה שהוא יודע שישנם מכשולים שונים בשטח המכירה, והוא מסכים שכל נזק שייגרם חלילה זה על אחריותו.

כנראה שזה אומר שאין ביטוח...

• הוסף לסימניות
אצלינו יש מייל ממנהל התחנה כל שבוע עם חלוקת השעות לפי משפחות, ותוספת בסוף:

שימו לב: מי שמגיע למכירה זה על דעת זה שהוא יודע שישנם מכשולים שונים בשטח המכירה, והוא מסכים שכל נזק שייגרם חלילה זה על אחריותו.

כנראה שזה אומר שאין ביטוח...
תוכלו לשאול אותו האם ההודעה מגיע ממנו? ואם ידוע לו משהו על ביטוח?

• הוסף לסימניות
השטח לא של משנת יוסף, כך שיתכן שניתן לתבוע את בעלי השטח.
אבל, יש לקחת בחשבון את ההשלכות של זה על הציבור (האם נקודת החולקה תסגר בגלל זה?)

אגב, בלי קשר לביטוח אם נפלתם ונגרם נזק ניתן לבדוק זכאות לדמי תאונה וכדו'

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות אבל לא קיבלנו תשובה לשאלה...
האם למשנת יוסף יש חברת ביטוח לנזק בתחנת החלוקה?

• הוסף לסימניות
האם למשהו יש מושג או איך אפשר לברר האם למשנת יוסף יש חברת ביטוח לנזק בתחנת החלוקה?
למה שלא תברר מול משנת יוסף ?
ברור שעשינו זאת...
תודה בכל אופן על הרצון!
מה הם אמרו ?
תודה על כל התגובות אבל לא קיבלנו תשובה לשאלה...
האם למשנת יוסף יש חברת ביטוח לנזק בתחנת החלוקה?
מה יותר פשוט מזה.
מה הם אמרו ?
אם כאן יגידו לך שכן/שלא, והם יאמרו לך אחרת. מה הרווחת? לא ברור!

• הוסף לסימניות
השטח לא של משנת יוסף, כך שיתכן שניתן לתבוע את בעלי השטח.
אבל, יש לקחת בחשבון את ההשלכות של זה על הציבור (האם נקודת החולקה תסגר בגלל זה?)

אגב, בלי קשר לביטוח אם נפלתם ונגרם נזק ניתן לבדוק זכאות לדמי תאונה וכדו
אולי חלק מ'הציבור' רוצה שזה יסגר כבר? אולי לא בא לי לחשב שיום החתונה שלי יוצא ביום של המכירה ואיך אני אוכל לצאת מהבית? אולי מגיע לי קצת פרטיות כשאני יוצאת לפגישות ולא כל השכונה נמצאת לי בדיוק ליד הבית כדי שהם ירוויחו 20 שקל ובעלי החברה ירוויחו מליונים? (מעולם לא קנינו במשנת יוסף ואף אחד לא שאל אותנו אם אנחנו מסכימים שישתמשו בחניה של הבניין בשביל חברה שמרוויחה עשרות מליוני שקלים בשנה)

• הוסף לסימניות
מסתבר שיש להם. אם אמורים להיות מאוד טיפשים אם לא עשו זאת.
כל עסק מתחיל יודע שהדבר הראשון שעושים הוא ביטוח, וכמו שלא נוהגים רכב בלי ביטח כך גם לא פותחים עסק (עם כ"כ הרבה אנשים בזמן כ"כ קצר, כשחלקם הגדול ילדים) בלי ביטוח!

• הוסף לסימניות
הסחורה בד"כ בסדר תלוי אם מי שמסדר הוא אדם בוגר או ילדים
ליד הבית שלי יש תחנת חלוקה של ילדים ולפעמים זה ממש זוועה
הפרות מתגלגלים בכביש והילדים רצים אחרי זה ואוספים חזרה לשקיות

• הוסף לסימניות
אולי חלק מ'הציבור' רוצה שזה יסגר כבר? אולי לא בא לי לחשב שיום החתונה שלי יוצא ביום של המכירה ואיך אני אוכל לצאת מהבית? אולי מגיע לי קצת פרטיות כשאני יוצאת לפגישות ולא כל השכונה נמצאת לי בדיוק ליד הבית כדי שהם ירוויחו 20 שקל ובעלי החברה ירוויחו מליונים? (מעולם לא קנינו במשנת יוסף ואף אחד לא שאל אותנו אם אנחנו מסכימים שישתמשו בחניה של הבניין בשביל חברה שמרוויחה עשרות מליוני שקלים בשנה)
אולי השכנים של כל הבניינים של כל החלוקות בארץ יכולים לבקש דמי שכירות בין על החלוקות העתידיות ובין על החלוקות שהתקיימו :unsure::sneaky:

• הוסף לסימניות
זה לא המקום כאן אבל באמת שמשנת יוסף זה הצלה לכלל ישראל זה בפשיטות חלק מהערבות ההדדית שלכם אם ספציפי זה מפריע לך וזה חנייה שלך זכותך להתנגד ואין מה לעשות
אבל אם זה חנייה ליד הבית שלך וודאי שאין לך זכות כלל להתנגד ודרך אגב אם זה ליד הבית שלכם כדאי לכם לעשות קניות ותגלו שאתם מרוויחים הרבה יותר מעשרים שקל

• הוסף לסימניות
מי שלא משלם (ולא משנה מה הסיבה) שכירות, ארנונה, מים, חשמל, וכל מה שעסק רגיל משלם.
אין סיבה לחשוב שמשלם ביטוח.

• הוסף לסימניות
נראה שמפריע לכותב/ת באופן אישי
כדאי לבדוק מול מנהל התחנה שבחניתכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה