עזרה ביטוח במשנת יוסף

• הוסף לסימניות
'הצלה לכלל ישראל' מוגזם, לא?:unsure:
אני מעדיפה (אמנם עדיין איני מפרנסת אבל כך זה אצלנו בבית) לקנות מה שאני צריכה בסופר נורמאלי, מאשר להידחק בין עשרות שאינם נשים......
אם כבר חורבן של כלל ישראל
חד וחלק פשוט הצלה למלא משפחות זה חיסכון של מאות שקלים לעומת הרשתות וכן חיסכון ענק בזמן

• הוסף לסימניות
זה לא המקום כאן אבל באמת שמשנת יוסף זה הצלה לכלל ישראל זה בפשיטות חלק מהערבות ההדדית שלכם אם ספציפי זה מפריע לך וזה חנייה שלך זכותך להתנגד ואין מה לעשות
אבל אם זה חנייה ליד הבית שלך וודאי שאין לך זכות כלל להתנגד ודרך אגב אם זה ליד הבית שלכם כדאי לכם לעשות קניות ותגלו שאתם מרוויחים הרבה יותר מעשרים שקל
נראה שמפריע לכותב/ת באופן אישי
כדאי לבדוק מול מנהל התחנה שבחניתכם

זה שמשנת יוסף מרויחים זה לא אומר שזה לא עוזר.....

חד וחלק פשוט הצלה למלא משפחות זה חיסכון של מאות שקלים לעומת הרשתות וכן חיסכון ענק בזמן
ל @שבח נותנים לו מפריע הכאב האישי שלה שהיא צריכה להתחתן ביום של משנת יוסף ומפריע לה שכל העולם שיבוא לאסוף את המוצרים, יצפה בה יוצאת לחתונתה בשמלת כלה.
אפשר להבין, אבל אין מה לכעוס עליה כי היא כותבת מכאב אישי (כך היה נראה באשכול שנמחק)

• הוסף לסימניות
'הצלה לכלל ישראל' מוגזם, לא?:unsure:
אני מעדיפה (אמנם עדיין איני מפרנסת אבל כך זה אצלנו בבית) לקנות מה שאני צריכה בסופר נורמאלי, מאשר להידחק בין עשרות שאינם נשים......
אם כבר חורבן של כלל ישראל
בתחנה שלנו. אין גישה לנשים נערות וילדות. או יותר נכון, לא אמורה להיות - כי תכל'ס באות ילדות/נשים ממגזר מסוים רמז, מאותו מגזר שבו מוקד החלוקה נמצא ומתנהל שם וזה עובר חלק אך כשבאות ממגזר אחר מיד יש קולות ולחשושים וקולות מוזרים כאלה שנשמעים כך: נו נו נו ולפעמים עוד כמה תיבות בשפה לא מובנת בעליל
האם למשהו יש מושג או איך אפשר לברר האם למשנת יוסף יש חברת ביטוח לנזק בתחנת החלוקה?
היום בשעות החלוקה אשאל את מנהל החלוקה :sneaky:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש ביטוח של העיריה על כל השטח הציבורי בעיר

• הוסף לסימניות
אם זה בחניה פרטית, לכאורה אסור למשנת יוסף לעשות את זה
חניה ציבורית זה משהו אחר.

• הוסף לסימניות
תוכלו לשאול אותו האם ההודעה מגיע ממנו? ואם ידוע לו משהו על ביטוח?
הוא לא ידע לומר לי אם יש או אין ביטוח.
ההודעה מגיעה ממנו אחרי שאחד הקונים שהוא עו"ד המליץ לו לכתוב אותה. בלי קשר להנהלת משנת יוסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה